Dagens To Do & power ladies deluxe!

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Såhär såg jag ut i går! Kände mig ganska så snajdig, men SATAN I GATAN vad svårt det börjar bli att få på sig nåt roligt nu.😬

I går slank jag och Basilika in i gravidvecka 35! ⚽️

Brallor / Custommade
Pjucks / Tokgamla favvisar från Zara
Tisha / H&M
Kimono / River Island

Hade för övrigt en väldigt bra dag i går. Poddade med Jossan, hade möte med förlaget angående vår gemensamma bok som släpps i oktober – och sen var jag på en middag som Isabella Löwengrip anordnade.

På middagen var det en GRYM samling spännande mänskor. En blandning av extremt driftiga influencers och entreprenörer, och istället för att det (som det ganska lätt blir) blev en eventkväll med socialt kallprat så hade vi samtal som var rakt igenom intressanta, spännande och Viktiga På Riktigt. Min bordsdam var ASGRYMMA Linnéa Claeson. En av världens viktigaste kvinnor, skulle jag vilja påstå. Då hajar ni nivån. 😍

Var såklart tvungen att fangurla loss en smula och ta en (okej 50) selfies med Linnéa. Som är lika genuin och genomtrevlig som hon är modig, smart och viktig kan jag avslöja efter en nästan fyra timmar lång middag i hennes sällskap.

Vid samma bord satt även Victoria som är marknadschef för Löwengrip, grymma Henrietta och magiska Lina. Såna rackarns power ladies hela bunten, och tack vare alla intressanta tankar som bollades runt vårt bord hela kvällen stannade jag myyyyycket senare än jag hade tänkt. Var inte hemma förrän efter 23, KORS I TAKET! (Brukar vanligtvis bli så trött att jag faller omkull runt 21.30.😬) Bra betyg för kvällen alltså. Finns ett gäng stories på min Inspirationstagram om ni vill kika hur det såg ut.

Nu sitter jag däremot parkerad på Drömmis och jobbarjobbarjobbar. På Att Göra-listan i dag står:

 1. Kirra författarporträtt och säljtext om min och Jossans bok till vårt förlag.👊🏻⚡️
 2. Skriva en grej åt tidningen Mama som jag tror ni kommer tycka är väldigt inspirerande.🦄✨
 3. Ladda upp morgondagens poddis – där vi för övrigt ägnar en stor del av avsnittet åt just fenomenet Isabella Löwengrip.🌟
 4. Träffa Lindex på en kaffe. ☕️
 5. Skriva eftermiddagens blogginlägg, där jag berättar något jag är MYCKET stolt över. Stay tuned!🌈
 1. Malin skriver:

  Såå jäkla snygg 👌🔥😘

 2. Alltså Vanja! Du är så snygg i allt du sätter på dig😍 Stor inspiration. Väldigt passande att följa någon som också har en mage att klä. Nu är ju jag några veckor efter dig, men jag behöver redan gravidinspo🙈 Måste ha den där kimonon…så fin färg💕🎉✨⚡️

  1. Ommääääää! TACK ditt rackarns überGÖLL! Och tillbakakaka alltså, snyggo! Vi får inspirera varandra! <3 Kram och GRATTIS igen till bebelinon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..