Satan i gatan så GOD!

 

Ni som följt mig ett tag vet ju att jag är en doftnörd av rang, och att jag nyligen gick tillbaka till min älsklingsparfym sedan 20 år tillbaka (Angel från Thierry Mugler) efter att fruktlöst ha försökt hitta NÅGON annan doft som skulle kunna mäta sig med den. Well, av en slump har jag nu faktiskt hittat en LIKA MAGISK parfym, tänker att jag tipsar vidare till er andra som letar efter en personlig doft som sticker ut och som är förtrollande god: Vanille Fatale från Tom Ford. 🙌🏻

Jag har en kompis som jobbar med Tom Ford, och som bjöd mig på lanseringseventet för den här doften. Var inte så taggad på att gå om jag ska vara ärlig, just eftersom jag VET att chansen att jag (som dessutom har en så väldigt ”particular” smak på dofter) skulle gilla den var MINIMAL. Men eftersom det var en kompis som frågade, så pallrade jag mig iväg ändå.

SÅ GLAD FÖR DETTA, för satan i gatan vad god denna doft är! PRECIS en sån som jag gillar: väldigt personlig (inte för alla, skulle jag tippa – precis som Angel), vaniljig utan att bli för söt, toner av choklad och ek utan att bli för bitter, intensiv utan att bli för tung. Jag ÄLSKAR den, och numera växlar jag Vanille Fatale med Angel, beroende på vad jag känner för för dagen. Hett tips alltså, till er andra som gillar spännande dofter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..