Det blir sällan som man tänkt sig

 

Den här bilden tog Niklas på mig och Iggy innan han väckte oss i morse. SÅ GOD! Och hur lika sover vi inte? 😂 Där ligger vi å trängs i vår lilla 90-säng. Jag, grodan OCH min stora mage innehållandes Basilika. Men det är SÅ mysigt. 💖

Minns hur det där med att ”ha barn i sängen” var något jag fnös åt innan jag själv blev förälder. Varför ville man ha ungar omkring sig när man skulle sova, liksom? Det skulle jag aaaaaaldrig ha. Ehhh… Ja, det är mycket man påstår om föräldralivet INNAN man är förälder. Som sen inte varken blir eller känns som man tänkt sig.

  1. Astrid skriver:

    Alltså wow! Så goda!!

  2. Emma skriver:

    Haha åh håller med om att det var så mycket man aldrig skulle göra innan man blev mamma. 🙂

  3. Anna skriver:

    Jag sa exakt lika! 😂 Nu känns det mer ”varför samsover inte alla??” Innan vår son fyllt 6 månader hade vi skaffat en 2.40-säng. Spjälsängen har stått i princip oanvänd i ett hörn i snart 2 år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..