En liten fredagslista

 

Vi inleder denna långfredag med en liten lista som jag hittade inne hos Sarah.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
Ehhh, jag är ju inte den som lagar mat i familjen som ni vet, så kylen är mer Niklas domän. Men eftersom jag har en preggocraving på gröna, krispiga äpplen som också måste vara KALLA (får panik om det inte finns ett gäng såna i kylen), så är det en av fyra grejer som måste finnas på plats – i alla fall just nu. Sen vill jag gärna alltid ha citron i kylen (att pressa i vattnet), avocado och något att göra cappo på (iKaffe, mjölk eller Valios havredryck). Åsså batterier. Det var mina fem.

Fyra saker du inte kan vara utan?
Dator, mobil, systemkamera. Och familjen då, de får räknas som en enhet.

Tre saker du inte kan äta?
Förra graviditeten förstörde TYVÄRR lammkött för mig, det har jag inte kunnat äta sen dess och kommer nog aldrig få tillbaka smaken för. Annat jag avskyr på matfronten är rotselleri (vidrigt) och egentligen allt rött kött förutom ekologisk oxfilé (som inte har den där vidriga bismaken kött alltid har).

Två saker som gör dig glad?
Tanken på att snart bli av med basketbollen på magen och slippa vara så sabla obekväm hela tiden, samt att LJUSET nu är tillbaka här i Sverige. Halleluja!

En sak du gör flera gånger i veckan?
Inspirationstagramscrollar och fastnar aaaalldeles för länge på det här kontot och det här kontot. Men de är ju bara så rackarns fascinerande!

 

  1. Batterier i kylen??? What? 😁 det där vill jag veta mera om. 🙈

    1. Har fått lära mig (ingen ANING om det stämmer dock ha ha!) att de håller bättre då?

  2. Jag har också batterierna i kylen! Vet dock inte riktigt varför, jag fick för mig att de håller längre men vad vet jag? 🤔🔋

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..