ANNONS

Det skriker i klädnerverna

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Att köpa nya plagg såhär i slutet av preggofieringen är väl kanske ingen lyyysande idé. 🙊 Men både hängselbraxerna jag haffade förra helgen och denna grönmönstrade klänning som nu fått slinka med i shoppingpåsen tror jag kommer sitta tippetopp även post Basilikamage.

För let me tell you – det SKRIKER i klädnerverna för tillfället. Inte så konstigt kanske, efter att ha varvat två par byxor och cirkus tre klänningar de senaste månaderna.

När jag tittar i mitt Dagens Preggo-arkiv tycker jag i och för sig att jag ser rätt rolig ut på klädfronten. Kreativ å färgglad. Men det ni INTE ser är att när jag väl nailat en sån där kreativ å färgglad outfit, så har jag den typ tio dagar i sträck.

Dels för att färre och färre plagg passar, dels för att det är svårtsvårtsvårt att hitta på kreativa å färgglada outfits (som dessutom MÅSTE vara bekväma) just nu.

Därför blev jag så glad när jag såg den här klänningen på Lindex. Färgglad, mönstrad OCH bekväm! 🙌🏻🎉 Och kommer dessutom vara fin även efter preggofieringen. Haffade på studs, obv.

Klänning / Lindex
Jeans / & Other Stories
Pjucks
/ Gamla från Zara
Väska / Beck Söndergaard
Strumpor / Stödstrumpor
, ALWAYS 🙌🏻
Mage / Gravidvecka 37

7
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00