Det skriker i klädnerverna

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Att köpa nya plagg såhär i slutet av preggofieringen är väl kanske ingen lyyysande idé. 🙊 Men både hängselbraxerna jag haffade förra helgen och denna grönmönstrade klänning som nu fått slinka med i shoppingpåsen tror jag kommer sitta tippetopp även post Basilikamage.

För let me tell you – det SKRIKER i klädnerverna för tillfället. Inte så konstigt kanske, efter att ha varvat två par byxor och cirkus tre klänningar de senaste månaderna.

När jag tittar i mitt Dagens Preggo-arkiv tycker jag i och för sig att jag ser rätt rolig ut på klädfronten. Kreativ å färgglad. Men det ni INTE ser är att när jag väl nailat en sån där kreativ å färgglad outfit, så har jag den typ tio dagar i sträck.

Dels för att färre och färre plagg passar, dels för att det är svårtsvårtsvårt att hitta på kreativa å färgglada outfits (som dessutom MÅSTE vara bekväma) just nu.

Därför blev jag så glad när jag såg den här klänningen på Lindex. Färgglad, mönstrad OCH bekväm! 🙌🏻🎉 Och kommer dessutom vara fin även efter preggofieringen. Haffade på studs, obv.

Klänning / Lindex
Jeans / & Other Stories
Pjucks
/ Gamla från Zara
Väska / Beck Söndergaard
Strumpor / Stödstrumpor
, ALWAYS 🙌🏻
Mage / Gravidvecka 37

 1. Hej!
  Vilken härlig outfit? Hur ser det ut på skofronten efter två preggofieringar? Har du samma skostorlek som du hade innan du blev gravid med Iggy? Mina fötter blev större under min graviditet och har ännu inte gått tillbaka men jag håller alla tummar och tår för att det är möjligt för dem att göra det. 😁

  1. Tack! 🙂 Just nu är fossingarna svullna till tusen, så det är knaaaaappt att jag får plats i mina 38:or längre. Har ju dock stödstrumpor varje dag, och det hjälper verkligen. Efter förra preggofieringen gick fötterna tillbaka, jag hoppas att de gör det även denna gång, Men vet att det inte är ovanligt att de kan ”fastba” i sin nya storlek ha ha… Vi får se helt enkelt! 😉

 2. Jättefin! Ser ut som att det är knappar och därmed amningsvänlig också 🙂

 3. Je skriver:

  Du har en sån ball stil.
  Jag kollar på er YouTube och har följt er från och till sen vecka för vecka.
  Jag skulle gärna vilja se mer av vad som gömmer sig i din garderob. Nu förstår jag att du inte hinner när lille bebis snart kommer. Men de kanske kan bli ett framtida projekt.
  Det är så man blir sugen på att kolla in den klänningen nästa gång man är i någon stad.

  1. Å, TACK! <3 Vi ska absolut göra en djupdykning i min garderob på kanalen, kul att du är nyfiken! 🙂

 4. Åh vilken fin klänning! Hur är den i storleken?

  1. taaack! Jag har den i min vanliga strl, 36, och den funkar toppen trots graviditet pga att den är elastisk i midjan. Känns precis som en 36:a, så ta den strl du brukar ha. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..