ANNONS

En annorlunda barnresa

/

Som lördagsläsning här i el bloggo tänkte jag bjuda på en barnresa som skiljer sig från min egen. Dessutom med en väldigt inspirerande brutta – Johanna Kajson.

Johanna är en sån där grymt driftig och modig mänska som lever sitt liv utifrån vad som gör just henne lycklig. Hon är en av Sveriges främsta bröllopskoordinatorer med sitt företag Great Weddings och har sett till att exempelvis Isabella Löwengrips och Kenzas bröllopsdagar blivit magiska. Numera utbildar hon även andra att bli lika lysande på att kirra bröllop som hon själv är, i nystartade Great Weddings Academy.

Förra året släppte hon dessutom THE bok för alla som planerar att gifta sig: ”Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson”. Det optimala verktyget med checklistor, tips och strukturtänk som hjälper en oavsett om man vill gifta sig på en strand eller på ett slott. Som att få hela Johannas bröllopskoordinationsexpertis i bokform (bästa budgetttipset ju om man behöver hjälp men inte har råd att anlita en bröllopskoordinator 🙌🏻).

Johanna driver även podden ”Drömbröllop” med Paula Uribe, släpper en bröllopsapp i dagarna – OCH så jobbar hon som influencer. Och det är där barnresan kommer in i bilden.

Bild: Day Fotografi

Johanna har öppet och ärligt delat med sig av sin första barnresa i sina sociala kanaler. Hon och sambon var ofrivilligt barnlösa…

Foto: Alicia Swedenborg

…men efter tre IVF-försök lyckades de bli gravida. HURRA! 🎉😍

Deras mirakelbebis lille Charles (rykande färsk på bilden ovan 😍) har nu hunnit bli 2,5 år, och för några månader sen…

…gick Johanna ut med att hon nu väntar ett litet syskon! 💞 Denna gång gick det utan IVF, och i juli kommer Mr Bébé att joina familjen.

Just nu är Johanna i gravidvecka 26. Precis som jag preggouppdaterar hon i sin blogg en gång i veckan (på fredagar) och gravidvloggar varje tisdag.

Johanna födde Charles med kejsarsnitt, och även denna bebis kommer komma till världen på samma sätt. Och precis som jag har Johanna också stött på en hel del ifrågasättanden och kritik.

I juli dimper alltså Charles syskon ner, GRATTIS fina, fina Johanna med familj! 💖 Spana in Johannas blogg för att få en ärlig och ofiltrerad bild av familjeliv och syskongraviditet med en hel del entreprenörskap som krydda, lyssna på specialavsnittet av Tvillingpodden där hon berättar om sin IVF-resa och följ henne på Inspirationstagram såklart.

9
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00