9 bilder från förra veckan

Inlägget innehåller en annonslänk

 

Inleder denna vecka med 9 bilder från förra. Såhär såg Iggy och Ruben ut då. När jag ville ta en bild valde de att se ut såhär, väääldans tuffa. 😂 Bad dock om att få en glad variant också, en inte lika skräckinjagande…

…då levererades detta. Tack å bock snälla Bumblebee-pirat och Stars Wars-robot! 👽

På Drömmis jobbade jag och Jossan som små illrar med vår gemensamma bok som kommer ut i oktober. 🎉😍 Vi har fyra kapitel kvar att skriva, Jossan är borta heeeeeeela denna veckan och råmanuset ska vara klart 16/4. Om precis en vecka alltså. He he. Nåja, på nåt sätt ska vi väl få ihop det. 🤞🏻

Vi skriver den verkligen tillsammans – bokstavligen. Sitter bredvid varandra och spottar ur oss meningar som jag knapprar ner på datorn. Så det är svårt att jobba när vi inte befinner oss i samma land. Men vi får kötta järnet på måndag helt enkelt och sitta kvar på Drömmis tills vi skrivit den sista meningen.

Vi är sjukt nöjda med det vi skrivit hittills, och det här är verkligen boken vi önskar att vi själva hade fått i handen när vi var 16, eller 23, eller 34, eller 40. Kommer vara otroligt stolt när vi står med boken i våra händer i höst. SKETASNYGG kommer den vara också, såklart! 🍭✨🦄

Den här URSMARRIGA Toast Skagen slank ner i min mage till lunch i förra veckan (lite snålt med Kalix löjrommen dock tycker jag?). Då satt jag på Riche med…

…det här gänget! Jossan, Anniken från urfina klädmärket Line of Oslo och Elin från Polhem PR. När vi skulle plåta bilder till vår bok lånade vi en hel del kläder från just Line of Oslo (både jag och Jossan är fans sen länge). Och när Anniken från märket var i Estocolmo var det därför extra kul att kunna ses, hänga och få en personlig relation. Business AND pleasure – bästa kombon ju!👏🏻💘

Den här bilden kunde jag bara inte LÅTA BLI att ta, när jag gick förbi ljuvliga Christoffers Blommor. VÅRKÄNSLOR deluxe! 💐

Veckan avslutades med ett start up-möte med denna grymma brutta – Sofie! Hon kommer praktisera hos mig och Jossan under resten av våren och hjälpa oss att ratta alltifrån Monyay Club till poddisen till tusen andra grejer som vi skulle vilja genomföra men inte kan på grund av tidsbrist.

SÅ HIMLA KUL att få in en till driftig brutta i teamet! Sofies första dag är I DAG (🎉😍), woopeliwoopwoop!

  1. Jane skriver:

    Alltid då man läser via bloglovin syns bara den första bilden.

    1. Jag vet, det är så på alla Bonniers bloggar tyvärr och det verkar inte som att de vill fixa det. 🙁 Hemskt ledsen för detta! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..