ANNONS

Bästa vardagsläppstiftet och en grymt bra hudprodukt

/

Här kommer två rackarns braiga skönhetstips, i form av ett dundersnajdigt läppstift och en vegansk kroppsyoghurt (yes, såna existerar tydligen 🐱) som ger huden fukt på nolltid.

Vi börjar med kroppsyoghurten (HUR härlig benämning? 😂). Den är från The Body Shop (som ju inte testar på djur och har en alltigenom schysst produktionskedja). Finns i flera olika dofter, min favvo är den med banan. 💖🍌

Doftar superdupergott och är väldigt lätt i konsistensen vilket gör att den slinker in i huden på bara några sekunder. Jag plockade med mig den när vi gick på spa i helgen, just för att jag ville kunna smörja in mig efter allt badande utan att behöva bli kladdig. Och den funkade som en dröm, huden var verkligen ”torr” igen efter ca 15 sekunder. Tips, tips till alla som vill återfukta huden supersnabbt och utan kladd! Perfa hudvårdskompis att ta med till gymmet till exempel.

Förresten – är det någon annan än jag som har en så sjukt nostalgisk och fin relation till just The Body Shop? Jag minns hur kompisar som varit på språkresa i England hade köpt med sig en massa skatter från de brittiska Body Shop-butikerna, och hur vi nästan andäktigt doftade i alla fina burkar, provade alla krämer, sprutade pustar från alla fruktiga parfymer. Och hur vi på helgerna brukade plöja de svenska butikerna i jakt på godsaker. Favoritsysselsättningen var att köpa badpärlor, det gick liksom lite prestige i hur många olika sorter man hade hemma i badrummet. Fina Body Shop. 💘

Nu vandrar vi vidare till tips nr 2 – ett läppstift som jag skulle säga har den där optimala vardagsfärgen. Som inte syns för mycket, utan bara märks. Stiftet är från Yves Rocher, också ett företag som jobbar på ett genomschysst sätt. Var ju med dem på en resa i Bretagne i höstas och blev genuint imponerad av såväl produkterna (allt är växtbaserat och tas fram på ett hållbart sätt🌻) som av hela tänket bakom företaget. ÄLSKAR företag som ger tillbaka, har en miljömedvetenhet och ett bra produktionsled. 🙌🏻

Men – tillbaks till tipset! Läppstiftet heter 150 MAT och är min absoluta favorit just nu för att få till de där naturligt färgade läpparna, på ett inte helt naturligt sätt. 😜💋💄

Såhär ser det ut på. Jag duttar litegrann på läpparna, och går sen över med ett lypsyl för att få extra mjukhet och lite glans. Älskart!💁🏼‍♀️

8
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00