Bästa vardagsläppstiftet och en grymt bra hudprodukt

 

Här kommer två rackarns braiga skönhetstips, i form av ett dundersnajdigt läppstift och en vegansk kroppsyoghurt (yes, såna existerar tydligen 🐱) som ger huden fukt på nolltid.

Vi börjar med kroppsyoghurten (HUR härlig benämning? 😂). Den är från The Body Shop (som ju inte testar på djur och har en alltigenom schysst produktionskedja). Finns i flera olika dofter, min favvo är den med banan. 💖🍌

Doftar superdupergott och är väldigt lätt i konsistensen vilket gör att den slinker in i huden på bara några sekunder. Jag plockade med mig den när vi gick på spa i helgen, just för att jag ville kunna smörja in mig efter allt badande utan att behöva bli kladdig. Och den funkade som en dröm, huden var verkligen ”torr” igen efter ca 15 sekunder. Tips, tips till alla som vill återfukta huden supersnabbt och utan kladd! Perfa hudvårdskompis att ta med till gymmet till exempel.

Förresten – är det någon annan än jag som har en så sjukt nostalgisk och fin relation till just The Body Shop? Jag minns hur kompisar som varit på språkresa i England hade köpt med sig en massa skatter från de brittiska Body Shop-butikerna, och hur vi nästan andäktigt doftade i alla fina burkar, provade alla krämer, sprutade pustar från alla fruktiga parfymer. Och hur vi på helgerna brukade plöja de svenska butikerna i jakt på godsaker. Favoritsysselsättningen var att köpa badpärlor, det gick liksom lite prestige i hur många olika sorter man hade hemma i badrummet. Fina Body Shop. 💘

Nu vandrar vi vidare till tips nr 2 – ett läppstift som jag skulle säga har den där optimala vardagsfärgen. Som inte syns för mycket, utan bara märks. Stiftet är från Yves Rocher, också ett företag som jobbar på ett genomschysst sätt. Var ju med dem på en resa i Bretagne i höstas och blev genuint imponerad av såväl produkterna (allt är växtbaserat och tas fram på ett hållbart sätt🌻) som av hela tänket bakom företaget. ÄLSKAR företag som ger tillbaka, har en miljömedvetenhet och ett bra produktionsled. 🙌🏻

Men – tillbaks till tipset! Läppstiftet heter 150 MAT och är min absoluta favorit just nu för att få till de där naturligt färgade läpparna, på ett inte helt naturligt sätt. 😜💋💄

Såhär ser det ut på. Jag duttar litegrann på läpparna, och går sen över med ett lypsyl för att få extra mjukhet och lite glans. Älskart!💁🏼‍♀️

 

 1. Amanda skriver:

  Måste prova bananlotionen asap!

 2. Minns Bodyshop när jag var liten in the 90’s med många hårda tvålar i olika ”former” och badkulor i määängder av färger! Som lösgodis att vara där inne. Å hur man när man blev lite äldre plockade ihop några badkulor och någon tvål som lades i prasslig påse som man gav bort i födelsedagsprelle <3

  1. EXAKT – som lösgodis var det! 😍 Och tvålarna, jaaaa! Små frukter och söta grejor.

 3. Lina skriver:

  Superfint! Men du, det här med glowet då? Hur har du skaffat det? Säg INTE att det är graviditeten för jag är precis färdig med det så det nu behövs en mer hållbar lösning…

 4. C skriver:

  Tack Vanja, det är en rutin operation men läskigt när dom små ska sövas.

  Tänk om alla dessa negativa människor kunde lägga handen på hjärtat och säga att ni aldrig klagar på något. Jag är säker på att ni suckar och stönar över vädret, influensan, sömnbrist etc.
  vet ni vad?! någonstans i världen finns det människor som lider mer över sjukdomar, väder och sömnbrist pga krig och svält än vad ni gör. Men ingen står med en pekpinne och säger det rätt upp i ditt ansikte som ni gör mot Vanja.

  Ta er negativitet och kommentera på SDs kampanjer istället, sprid negativitet där det platsar. (Rasism, homofobi, hets på folkgrupper)

  Här är en småbarnsmamma som helt ärligt vågar säga det vi andra inte alltid vågar. Det är tufft, jobbigt och tärande att vara gravid och att ha barn i småbarns åldern. Med det sagt så tar inte det ifrån Vanja eller någon annan att det underbara gör allt värt.

 5. C skriver:

  Fina härliga Vanja som sprider glädje!! Bra att du satt punkt för alla som gör dig ledsen.

  Gjorde också snitt och fick välja ett datum nu fick vi ta ut dom tidigare ändå men det var våra första barn. Nu några år in i föräldra rollen vet jag hur mycket det är att planera runt barn. Skulle vi få ett till barn så skulle det planeras med barnvakt för några dagar och har man inte föräldrar nära i samma stad så krävs det en viss planering. Har man föräldrar som jobbar så måste dom ta ledigt för att kunna hjälpa till.

  Det till att faktiskt som du skriver få några dagar att varva ner och förbereda sig mentalt.

  Vår ena son ska opereras snart och jag ringe och frågade om vi kunde få ett tidigare datum än det vi fått för ja det skulle passa oss bättre med planering och hjälp med vårt andra barn. Vi fick det och det är jag tacksam över. Betyder inte att jag förväntade mig något utan jag frågade och det gick. Hade vården sagt nej så hade vi fått ordna det såklart ändå.

  Fasiken så trött jag blir på alla dessa människor som skriver jag födde minnas vaginalt och då bestämmer man inget datum och testa att föda vaginalt då kanske det kommer senare. Vad är det för kommentarer? Är ni mer ”kvinnor” för att ni födde vaginalt? Är det den känslan ni vill ge Vanja? Gnällspikar är vad NI är??!!!

  Iggy verkar vara en så älskad pojke av sin mamma o pappa och det tror jag den nya lilla kommer vara minst lika mycket.

  1. TACK fina fina fina du! Magisk pepp och värme. <3 Låter läskigt med operation, hoppas det är något rutinmässigt och att allt är bra annars. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..