ANNONS

Stoltheten när man investerar i sig själv

/

I dag gick jag sista gången hos magiskt braiga PT-Robert innan förlossningen. Trodde ALDRIG NÅGONSIN att jag skulle säga detta om NÅGON TYP AV FYSISK AKTIVITET, men jag längtar redan tillbaka till det där gymmet. 💪🏻✨

”Den som aldrig har tid att träna kommer förr eller senare vara tvungen att ta sig tid för att vara sjuk.”

Jag har mått SÅ BRA av att träna. Dels för att jag såklart stärkt upp viktiga muskelgrupper som hjälpt mig under den här ganska tunga preggofieringen, och som kommer fortsätta hjälpa mig efteråt när det är mycket bärande och annat slitigt som kroppen utsätts för. Men den kanske största vinningen av mina fredagssessions på gymmet är känslan av att jag INVESTERAT I MIG SJÄLV. Att jag ÄNTLIGEN tagit mig tid att göra något som är genuint BRA – för MIG. Det har skapat en stolthet, en tacksamhet – och en vilja att fortsätta känna att jag genom att inte längre ta kroppen för given stärker mig själv både fysiskt och psykiskt. 💘 (Skönaste preggoträningskläderna från GlamMom.se.)

När jag var hos Robert i dag filmade vi de tre övningar som legat till grund för min träning under graviditetsmånaderna. De är superenkla, går snabbt att göra, man kan göra dem hemma utan att behöva varken gå till gym eller köpa dyra redskap. Träning är såklart individuellt och bör allra helst utgå ifrån just dina förutsättningar och din hälsosituation, men dessa tre övningar är generellt sett väldigt bra för gravidisar. Tänkte att jag skulle sätta ihop det vi filmade, göra ett lättförståeligt klipp och lägga upp här i el bloggo. Skulle ni gilla det?☀️

12
134

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00