ANNONS

Ännu en annorlunda barnresa

/

Förra lördagen kunde ni ju läsa om Johanna Kajson och hennes barnresa, som sett helt annorlunda ut än min. I dag tänkte jag bjuda på en till sån: en stencool och inspirerande brutta som nu bestämt sig för att skaffa barn – på egen hand. Jag pratar om den glimrande härliga bruttan i mitten på bilden ovan – the one and only Linda Hörnfeldt!

Linda är en av mina absoluta favoritpersoner, både på the internetz och irl. Hon är sjukt driftig och är till exempel grundare av Influencers of Sweden, min branschs intresseorganisation. Lite som facket för influencers, typ. Något som verkligen behövs då det fortfarande är lite high chaparral i en ny industri som vår. Ett väldigt bra ställe att få råd, kunskap och knyta kontakter på. Tips tips till alla som jobbar (eller vill jobba) med sociala medier – bli medlemmar i Influencers of Sweden!

Nyligen kom Lindas första bok ut – ”Yrke: Influencer”. Jag slukade den på fem röda. Den är proppfull med bra information om alltifrån innehållsskapande till strategitänk. En regelrätt handbok för hur man ska jobba om man vill bygga sina sociala mediekanaler på ett långsiktigt och hållbart sätt. Jag köpte den såklart så fort den kom ut, men sen skickade Linda ett kompisex till mig på posten, så nu har jag två. Tänkte därför lotta ut den ena i el bloggo till någon av er, bra va? Men det tar vi i ett annat inlägg. 🎉

Linda driver också en av mina absoluta favoritpoddar: ”We are influencers”. I den intervjuar Linda kända sociala medieprofiler (samt såna som man BORDE känna till) och jag har nog lyssnat på vartenda avsnitt tror jag. Superbra intervjuer som är personliga och extremt relevanta för alla som tycker det är spännande med sociala medier.

2015 intervjuade Linda mig i sin magiska podd, och i höstas gjorde hon ett avsnitt där både jag och Jossan var med. Lyssna vettja!

Men. Förutom att Linda är sjukt driftig och entreprenöriell, så är hon också en väldigt, väldigt fin mänska. Som är singel sen ganska lång tid tillbaka, och nu när den biologiska klockan börjat ticka lite högre omfattar hennes driftighet även detta. Så hon har bestämt sig för att skaffa barn – på egen hand. En resa man får följa i hennes blogg och på hennes YouTube-kanal.

Jag tycker det är fantastiskt att hon delar med sig av sin resa, det BEHÖVS VERKLIGEN fler och mer varierade berättelser om att försöka få barn. Och det BEHÖVS VERKLIGEN fler och mer varierade bilder av vad en familj är och hur de kan se ut. Enbart mamma, enbart pappa, mamma och mamma, pappa och pappa, kollektiv-, bonus- eller kärnfamilj. Egentligen finns det ju lika många bilder av hur en familj ser ut som det finns familjer. Så HEJA LINDA som berättar om hur just HENNES väg till att bilda familj ser ut. 💪🏻⚡️

En väg som dock inte börjat superlätt. Lindas väg till att bli förälder går via insemination, något som dock verkar nästintill omöjligt i Sverige. Hon skriver om detta i blogginlägget ”För tjock för att bli gravid?”. Så nu är det Danmark som gäller.

Jag kommer följa Lindas barnresa med stort intresse och mycket pepp och kärlek. Gör det ni med! Och om det är någon av er som läser detta som har erfarenhet av insemination i Sverige eller Danmark (eller någon annanstans), eller erfarenhet av att skaffa barn på egen hand överlag får ni hemskt gärna dela med er i kommentarsfältet. Tror att all typ av information, pepp och igenkänning kommer landa väldigt bra hos magiskt fina Linda. Som kommer bli världens bästaste och coolaste mamma! ✨💘

Läs Lindas blogg här!

(Samtliga bilder i inlägget är lånade från Lindas blogg.)

12
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00