ANNONS

Tack för att ni gav mig denna SJÄLVKLARA lösning!

/

FINA, SMARTA BLOGOLINER! Det är är en av anledningarna till att jag ÄLSKAR att driva den här bloggen: ni ger mig så sabla många BRA IDÉER! 😍🙌🏻 Ett av orosmomenten som jag beskrev i gårdagens preggouppdatering var ju det här med att Niklas inte kommer kunna sova alls på sjukhuset. Värdelöst, på så många sätt såklart. Men! SMARTA Å FIFFIGA NI hade såklart den geniala (och så enkla!) lösningen – att han slinker hem å sover! SÅKLART!

Varför har vi inte ens tänkt på detta? SÅ bra att få höra från några av er som gjort på det sättet, och som det funkat toppenbra för. 💘 Jag läste upp kommentarerna kring detta i går kväll för Niklas, och då kändes liksom allt så självklart.

Vi kommer givetvis utgå ifrån hur jag mår efter snittet. Förra gången var jag på benen rätt omgående och mådde hur bra som helst ganska direkt, men det behöver ju inte betyda att det blir likadant nu. Men förutsatt att jag mår bra och att allt känns lugnt så är planen nu att Niklas åker hem på kvällen, sover i sin specialsäng 😂, och piper tillbaka till BB på morgonen. Samma upplägg som när vi hade vår staycaytion på Berns. Då kommer han ha energi nog att dels kunna uppskatta allt det omtumlande fina med färska lilla Basilika (helt klart svårare när man är en sömnzombie 🤖), och dels kunna avlasta mig och bidra på ett helt annat sätt. JÄTTEBRA JU!

Är det så att jag av någon anledning mår piss så tänker vi om, såklart. Det bästa för teamet måste alltid gå först, och där ingår vi båda. Men spontant känns det som en lysande rackarns lösning att Niklas kan pipa hem och sova, det skulle liksom lösa så mycket. 💘 Om inte annat kanske vi kan sikta på det i alla fall natt nr 2 (när man snittas sover man alltid över två nätter).

TACK för era geniala idéer, och för att ni delar med er av vad som funkat för er! 🙌🏻 Ni som haft liknande upplägg – berätta gärna hur det funkade. Om det var något ni upplevde att man kanske borde tänka extra på när partnern sover hemma eller så? ✨

15
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00