ANNONS

Vad ska vi ta med oss i BB-väskan?

/

Den 26:e januari 2014 skrev jag ett inlägg om vad jag plockade med mig i BB-väskan. Bilden ovan kommer från det inlägget (där ni även kan se vad vi plockade med oss till Niklas och till Iggy). Då var det tre dagar kvar till mitt kejsarsnitt med grodan.

Den här gången tänkte jag vara ute i liiiiite bättre tid, har därför planerat att packa väskan nu på onsdag. Så nu behöver jag era bästa tips – vad tycker NI att man ska plocka med sig till BB? Till mig, till Niklas och till Iggy? Några månader efter snittet skrev jag ett till inlägg med vad vi faktiskt använde av allt det där vi plockade med oss, ska läsa igenom det för att få lite koll också. Men alltså – tipsa järnet nu: vad ska vi ta med oss till BB – och vad är helt onödigt? HELP! 💘

30
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00