Tre selfies, tre olika stories

 

Selfie nr 1: Jag har klippt mig! OCH färgat håret. Sjukt nöjd med klippet, avskyr dock färgen. Känner mig som en tant. 👵🏻 Det blev inte alls som jag hade tänkt eller hoppats.

Skippade min disease to please och sa direkt att det inte kändes bra. Frisören tog det på allra bästa sätt och erbjöd en ny tid för att få koll på färgen. 🙌🏻 Så kväll ska jag tillbaka, hoppas det blir som jag hade tänkt. Det här var inspirationsbilden, så bort med det cendrédaskiga och fram med det blonda! 💁🏼‍♀️

Selfie nr 2: Har ni SETT sickna fräsiga vardagsglädjeörhängen jag haffat? 😍 När man drar på sig preggouniformen (stretchbrallor och stoooor stickad tröja) för 1859035246483:e dagen i rad får man festa till det med lite ear candy för att inte känna sig URTRÅKIG.

Selfie nr 3: …som precis som nr 1 och nr 2 togs i dag på INSKRIVNINGEN PÅ DANDERDYDS SJUKHUS! Det är SEX DAGAR KVAR tills Basilika kommer, SÅ NÄRA NU JU! 😱😂Fick träffa barnmorska, gynläkare och narkosläkare. Ta blodtryck, fick information å snickesnackade en smula. Världens bästa bemötande, grymt sköna brudar hela högen. 💪🏻⚡️

Bara det att de verkligen bemödar sig om att man ska få den upplevelse som är bäst för just oss och vår familj. Till exempel undrade de hur vi ville göra med amningen. Eftersom jag kommer börja jobba rätt omgående efter förlossningen (och jag och Niklas ju kommer vara föräldralediga varannan dag) blir det nog bäst att delamma för vår del. Då fick jag ett gäng goda råd kring det, NOLL dömande eller ifrågasättande. Och de underströk flertalet gånger att det här var helt vårt beslut och att de fanns till hjälp oavsett vad vi kände passade just oss bäst. Ville vi inte amma alls stöttade de oss i det, och kunde hjälpa oss med det också på bästa sätt. Så fint, så inkännande och så rätt. 💘

 1. Här är en till som hade inskrivning idag på Danderyd. Fick ett helt underbart bemötande av alla tre och det blev långa samtal som gav mycket. Barnmorskan hade riktig power! Jag kommer inte amma alls PG.av medicinska skäl och de frågade därför om min man ville få upp honom på sitt bröst direkt för att ge mat från flaska. Han blev så glad 🙂 Tack Wanja för alla dina peppande inlägg, youtube klipp och tankar, du har nog gjort så att jag har blivit tryggare på snittet! Riktig förebild är du ❤️

  1. JAAAA, så himla fina och respektfulla! <3 Och TACK fining, vad glad jag blir! KRAM och hurra för bebis snart! 😀

 2. Sofie skriver:

  Åh var också på inskrivning på danderyds idag:) men fick bara träffa en narkosläkare i typ 3min. Hade förväntat mig att träffa fler som du fick.. och fått diskutera hela snittupplägget mer. Konstigt att det kan skilja sig åt!:/

   1. Sofie skriver:

    Verkligen märkligt! Kanske olika beroende på om snittet är via BB sthlm/BB danderyd helt enkelt. Men känns ju lite sent att komma med sina frågor på måndag morgon till förlossningsläkaren. Får prata med min BM imorgon:)

    1. Ja gör det, du måste ju få chans at ställa alla eventuella frågor! <3

 3. Astrid skriver:

  Jisses vilket snyggt klipp Vanja! Härligt!
  Och härligt med stjärnor till vårdpersonal, de är värd sin vikt i guld sånna!

  1. Alltså JA! Så grymma mänskor alltså! 😍🙌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..