I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

När byxorna gör stilen

 

Som ni vet har jag inte alltid tyckt det varit så lätt att hitta härliga kläder till Iggy. Killavdelningarna (att den uppdelningen ens finns kvar 😑) domineras ofta av mörka enfärgade plagg, medan tjejditon bjussar på mönster, färg och roliga material. Det är ooooofta vi kommer hem med kläder till Iggy inhandlade på tjejavdelningen.

Polarn O. Pyret hittar man däremot massor av kläder som funkar till både små bruttor och små snubbar (hurra! 🎉); just nu superhärliga vårplagg som verkligen utstrålar vardagsglädje. Prickiga jeans till exempel, ÄLSKART! 😍 Tänkte därför bjussa på en liten klädresa, och visa hur just härliga byxor kan förändra en hel look när man utgår från samma överdel…

…som i det här fallet är denna skjorta – med PAPEGOJBRODERIER! 🙌🏻🌈😍

I kombination med de prickiga jeansen blir det en perfekt vardagsoutfit. Toppen att ha på föris eller när man går loss i parken. Tycker för övrigt att passformen på de här prickiga rackarna är perfekt; preciiiis lagom skinny – utan att sitta som klistrade. Dessutom är de supermjuka. Att kunna röra sig plättlätt känns superviktigt vad gäller kiddokläder tycker jag. ✨

Mååååste också visa denna VANSINNESFINA papegojkofta! 💞 När det blev lite kyligare ute hängde vi på den över skjortan, och HUR RACKARNS FINT blev inte det? 😍

Det är precis den här typen av kläder som jag efterfrågat till killar; färg, mönster, plagg som levererar vardagsglädje men ändå håller sig på rätt sida om snajdighetsstrecket.

Tycker också att färgkombon är så himla fin, med det rosa och det blåa tillsammans. Polarn O. Pyret går verkligen från klarhet till klarhet på barnklädesfronten. 👏🏻💘

Här är samma papegojskjorta, men nu är det dags att lämna lekparken för att gå på kalas! 🎂 Med ett par turkosa brallor till (eller ”turposa” som Iggy säger ☺️) får skjortan en helt annan känsla.

Ett par hängslen blir pricken över i:et…

…som kompletterar kalaslooken! 🎉

När man hängt på kalas vill man avsluta dagen med…MYZ, såklart! Då åker den mjuka papegojkoftan på, och jeansen byts ut mot sköna leggings. Perfekt outfit att ha när det är dags att gossa i soffan och JATACK till mönstrade set. Lika fint på både kids som vuxna. 🍒

Som vanligt har Polarn O. Pyret tänkt till lite extra vad gäller funktion på plaggen, så till och med leggingsen har ställbarhetssnoddar i midjan för bästa passform. Och hörrni – DET HÄR MÖNSTRET! Ääääälskar åttiotalsvibbarna! 🙌🏻🌈😍

Hoppas ni fick lite härlig kidsporation. Spana in alla fina plagg på Polarn O. Pyret och missa inte att de just nu har 3 för 2 på alla byxor! 😍🙌🏻

 1. Älskade lilla barn så fin du är 😍

  Heja heja grodan 💚

 2. JenniB skriver:

  Hur fin är inte lilla Iggy?!!! <3 Lägg gärna upp fler sådana inlägg – ÄLSKAR! 😀 <3

 3. Elina skriver:

  Jag håller fullständigt med dig Vanja! Jag har en liten grabb på 4 månader och de flesta kläderna jag och min sambo handlar är från tjejavdelningen, så mycket roligare kläder där! Fick en så fräck kommentar när Wilmer som han heter var nykläckt och han hade en rosa mössa på sig. ”Jaha, syns ju att du/ni ville ha en tjej” Mitt svar blev ”Killar kan också ha rosa!” Blev så paff att en vuxen människa sa så, jag ångrar att jag inte kom med ett längre svar ang detta! Men men. Vi ska iaf köpa papegoja-jackan i helgen! 😃

 4. Hedwig skriver:

  Hej! I min utbildning läser vi x-antal hp i marknadsföring via socialamedier och under ett seminarium kom frågan på tal om hur man gör med arvodet när marknadsföringsplatsen så starkt är beroende av en omyndig person (i detta fallet Iggy). Hela samarbetet bygger ju någonstans på hans delaktighet i dina sociala kanaler. Jag undrar således hur ni resonerar kring detta, öronmärker ni av en del av summan från samarbetet till honom eller går hela beloppet till er. Mina kursare och jag fastnade lite i den moraliska diskussionen kring att en omyndig individ ”jobbar” men får inte ta del av kakan i annat avseende än genom sina föräldrars lönekonto fastän barnet faktiskt har varit en bidragande faktor till att samarbetet ens blev aktuellt.

 5. Hade JC haft barnkläder så hade Iggy vart nästa stjärnmodell! 🤩 Han fastnar så bra på bild. Glädjespridaren ✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..