ANNONS

PIGGLY INTAR SÖDERS UTESERVERINGAR!

/

I dag har jag å Piggly hängt runt i det makalöst härliga vädret tillsammans med lika makalöst härliga Odd å Magnus. De är några av mina allra bästa svirar-kompisar. I sällskap med dessa herrar har jag sänkt många glas bubbel och dansat otaliga steg på dunkande klubbgolv. Men i dag gick det lugnare till; bubblet utbytt mot cappuccino och dansstegen mot barnvagnsprommis. Men det gick bra det med. Åsså var det presentutdelning!

Och kolla vicket vansinnesfint paket vi fick! Om vägen till mannens hjärta går via magen, så måste vägen till mammans hjärta helt klart gå via presentpapper som detta. Ojojoj vad många pluspoäng, guldstjärnor och plus i kanten man får för ett sånt här tjusigt paket…! Innehållet var också jättefint, Piggly fick såväl söta outfits som en skojig leksak, men pappret… PAPPRET…

Fina Magnus. Vi hängde runt på lite olika uteserveringar på Söder, och det känns skönt att jag nu faktiskt känner mig ganska trygg med att ratta Iggy ute bland folk. Det var inte särskilt länge sen (hmm nej, typ en vecka he he) jag blev kallsvettig av att rulla in honom på ICA (tänk om han skriker! Gaaaaahhhhh! *skräck*) eller ha med honom på restaurang. Men nu känns det rätt lugnt. Skriker han så plockar jag upp honom, och förmodligen vill han ha käk. Eller byta blöja. Det är inte mer med det liksom. Och skriker han när han är upplockad så lägger jag ner honom i vagnen, för då vill han förmodligen sova. Och det är inte mer med det heller. Bebisar är ju inte så komplicerade, så egentligen är det ju inte så svårt att göra dem nöjda (i alla fall vad jag erfarit). Så nu känns det nästan lite dumt att jag varit nojig över att plocka med honom på olika grejer. Men, precis som med allt annat när det gäller att få kids, så är det en process. Man vänjer sig vid allt lite gradvis sådär. Men jag ska inte låta alltför kaxig, i övermorgon väntar en grej som jag faktiskt nojar lite över. Och det är att ratta bebis på flyg. Phu. Men men, än är det bara lördag, så nu tänker jag njuta av att jag är trygg i att ta med bebis på lokal. Ett steg i sänder.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00