Mitt allra, allra sista Dagens Preggo-inlägg

 

 

Just precis nu är det ganska exakt 48 timmar kvar av den här graviditeten. Vi den här tiden på måndag kommer Basilika befinna sig utanför magen. Crazy bananas. 🍌 Tänkte därför bjuda på en sista, sista, sista Dagens Preggo – medan magen fortfarande är kvar!

Det har inte varit helt lätt att försöka hitta på roliga outfits som preggo. Inte efter gravidvecka 30 i alla fall. Fram tills dess gick det ganska bra tycker jag. Efter vecka 30 har det blivit myyycket stretchbrallor och stora, stickade tröjor. Blir ju lätt så när det är vinter dessutom. Känns mycket lättare att vara snajdig som höggravid när det är varmt ute; flygiga empireskurna boho-klänningar – yes please!

Hursom. Nu är det dock lite varmare, så i dag åkte följande på som faktiskt kändes ganska fräsigt:

Hängselbrallor / Lee
Topp / Rails
Kofta / Monki
Hatt / H&M
Mage / Gravidvecka 39

Har sett så många ASCOOLA brudar på stan i dag i våriga vardagsglädjeplagg, och suget att få sätta på sig roliga kläder utan större begränsningar igen är ENORMT. Det ska bli så sjuuukt kul att få hämta upp mina vanliga kläder från källaren, och GÅ LOSS! Lyckan! 🎉😍🌈

Så nu njuter vi en sista gång av denna (påklädda) preggomage. Mitt allra, allra sista Dagens Preggo-inlägg någonsin. SÅ redo att börja posta Dagens Momspo istället! 😜⚡️💁🏼‍♀️

Här hittas mer Dagens Preggo-inlägg, och här hittas fler Dagens Momspo-inlägg!

  1. Skulle vara intressant att veta hur många av dina läsare som heter Johanna 😂 många Johanna som kommenterar iaf 👌🏼

  2. Petra skriver:

    Du har ju lätt snyggast gravidstil i detta land så du har gjort ett enormt bra jobb på den fronten!!🤩👊🏻 Lycka till på förlossningen nu, hoppas att allt går bra! Nu längtar vi nog alla att få se lilla Tintin😍😍😍❤️❤️❤️

  3. Karin skriver:

    Wow nu är det baskemej nära.. 😍 Stort lycka till ❤💪👭🌼

  4. Wow! Min favorit veckans-preggo på dig 👌🏼☀️ Så fin. Lycka till på måndag 🌸💕

  5. Tycker du gjort ett fenomenalt jobb på outfit fronten den här graviditeten 😊✌ så bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..