ANNONS

Gravidvecka 39 – komsi komsi Basilika, vi är SÅ REDO!

/

Om det vid gårdagens Preggo-inlägg var 48 timmar kvar av graviditeten med Basilika, så är det nu inte ens 24 timmar kvar…! I morgon vid den här tiden borde jag och Niklas ligga på BB och bebisgossa med en alldeles, alldeles färsk minibebelino. 💘 Det här blir alltså min allra sista preggoduppdatering. Gravidvecka 39, nu kör vi!

Fick en fråga om jag var nervös, från ett annat preggo med 80 dagar kvar av graviditeten – som själv var dödsnervös inför tvåbarnschocken.

Och det sköna är, att på den frågan kan jag svara ett genomärligt och tokrungande NEJ! 😃🎉 Jag är inte ETT DUGG nervös faktiskt, jag är redo så in i bängen. Nu finns det bara längt kvar.

Men så har det ju inte alltid varit, det vet ni. Både jag och Niklas har nojat hitan å ditan över tvåbarnschock, bökig bebistid, att Iggy inte längre kommer vara ensambarn med mera med mera. Att vara bölig och nojig har väl varit lite av mitt signum den här graviditeten? 😜

Men faktum är, att vi verkligen har hunnit ikapp. Både jag och Niklas har nu hunnit landa i alla tankar och känslor kring det här stora äventyret (som ju faktiskt BÖRJAR först när preggofieringen är över). Vi är redo – och vi längtar! 💞Så kände ingen av oss för bara någon månad sen, men all den här tiden som en graviditet tar är såklart noga uträknad av fiffiga Moder Natur. Så att man liksom hinner bli så redo man bara KAN, innan bebisen dimper ner.

Sen är det klart att det finns några smånojor kvar, men de handlar framförallt om själva förlossningen. Kommer allt gå lika bra den här gången? Kommer jag må lika prima genom hela upplevelsen? Kommer Basilika må bra? Hur kommer amningen gå? Osv. Men det där känns liksom som småpotatis i sammanhanget. Det stora är ju att vi ska bli tvåbarnspäron, och nu känns det LUGNT. Det kommer gå bra. Vi fixar detta. 💪🏻✨

(Amningsbh från GlamMom.se)

I dag hänger mormor med Iggy, och jag och Niklas har kirrat och förberett det sista. BB-väskan är minutiöst packad, en gigantisk gottepåse är inköpt, håret är tvättat med Descutan, alla sängkläder, handdukar och kläder som jag kommer använda fram till i morgon är tvättade och torkade (eftersom jag ska opereras måste allt jag rör vid typ vara nytvättat). Och detta inlägg är skrivet.

Och på tal om inlägg så tänker jag att det mest naturliga är att jag uppdaterar nästa gång när jag hinner och orkar. Det kommer kännas märkligt om det dyker upp tidsinställda inlägg här i el bloggo medan jag föder barn, tycker jag. Så det får förbli tomt tills dess att jag har möjlighet att skriva en rad eller två om Basilikas ankomst. Och det får ta den tid det tar. 💘 Får ni abstinens hittar ni ju mig på Inspirationstagram, kommer nog uppdatera Insta Stories före bloggen. Det känns lättare. Så håll koll på dem om ni vill ha uppdateringar i realtid.

Nu dansar jag ut ur den här graviditeten, och in i bebisbubblan. Vi ses på andra sidan! 👋🏻😚💃🏼

Läs om gravidvecka 38 här!
Läs om gravidvecka 37 här!
Läs om gravidvecka 36 här!
Läs om gravidvecka 35 här!
Läs om gravidvecka 34 här!
Läs om gravidvecka 33 här!
Läs om gravidvecka 32 här!
Läs om gravidvecka 31 här!
Läs om gravidvecka 30 här!
Läs om gravidvecka 29 här!
Läs om gravidvecka 28 här!
Läs om gravidvecka 27 här!
Läs om gravidvecka 26 här!
Läs om gravidvecka 25 här!
Läs om gravidvecka 24 här!
Läs om gravidvecka 23 här!
Läs om gravidvecka 22 här!
Läs om gravidvecka 21 här!
Läs om gravidvecka 20 här!
Läs om gravidvecka 19 här!
Läs om gravidvecka 18 här!
Läs om gravidvecka 17 här!
Läs min hemliga graviddagbok (vecka 3-16) här!

58
199

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00