Tintin Basilika Wikström Malmqvist har landat!

 

Som ni säkert sett på Inspirationstagram SÅ HAR BASILIKA NU LANDAT, hurraaaaa! 💘🎉🌱 Bjussar på en snabb uppdatering nu, så lovar jag en megafräsig förlossningsberättelse när det finns lite mera tid.

Allt gick TOPPEN! Eftersom vår upplevelse av Iggys födelse med snitt var så GENOMFIN kände jag att det KAN ju liksom inte bli lika bra den här gången? Det MÅSTE typ bli en sämre version? Men – denna runda var till och med ÄNNU bättre, faktiskt. 💘

Iggy hade ju en del fostervatten i lungorna som många snittbebisar kan ha, så han fiskades ganska snabbt bort till barnbordet där han fick hänga med Niklas medan jag syddes ihop. Men Tintin mådde prima bananer och kunde ligga på mitt bröst hela tiden som de fixade å trixade med snittet. SÅ mysigt! ☺️

En pinfärsk Tintin, någon halvtimma gammal. Hon vägde 3035 gr och var 49 cm lång. Hade högsta poäng på samtliga apgarsiffror (#mammaskryt 👹) och var såklart alldeles, alldeles perfekt. 💞

Jag tycker att hon är lite lik Iggy som bebis. 😍

Jag mår strålande och är i finfin form. Och jag å Niklas är LÖJLIGT glada å lyckliga. 🎉🙌🏻💞 Precis som när Iggy damp ner i vår familj så är det nästan onaturligt hur naturligt det känns att Basilika nu också är en del av la familia. Goda, goda lilla unge! 😍

Vi är kvar på BB till i morgon och befinner oss mitt i en väldans mysig bebisbubbla. Jag tänker suga musten ur den, så hörs vi här i el bloggo igen när det finns tid och ork. Nu ska jag njuta av maaaaassa hud mot hud med den här lilla personen som för bara ett drygt dygn sen fortfarande bodde på insidan av min mage. Så GÖTT att hon nu kommit ut! 💘🎉🙌🏻😍

 1. Frida skriver:

  Tack snälla du för du delat med dig av ditt planerade snitt!❤️ Hade själv en hemsk utdragen och lång vaginal förlossning med mitt första barn som resulterade i smärta flera år efter samt rädsla att skaffa fler barn. Är nu gravid med mitt andra barn då jag ska få kejsarsnitt. Varit sjukt rädd och nervös för det men den här videon lugnade mig enormt! Tack igen! !!!

 2. Sara skriver:

  Grattis! 🎉 Och hon är lik dig tycker jag! 😊

 3. Lisa skriver:

  Så fiin hon är! 💕✨ Grattis 🎉

 4. Stort Grattis till hela familjen!! Basilika Grattis på födelsedagen! <3

 5. Sofia skriver:

  Jag ser också Iggy i henne, så fin! Stort grattis! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..