ANNONS

Min förlossningsberättelse är på g

/

Lördagshej från blomsterbutiken! 👋🏻🌻 Hade hoppats få upp min förlossningsberättelse i veckan, men det hanns inte riktigt med. Förutom själva nyfödingsrattandet har jag behövt jobba en del också. Podden å bloggen såklart, men har även slutlämning på min och Jossans bok. Så typiskt att jag lyckas tajma nyfödd bebis med boklämning?! 😂🙈

Det är 8 texter kvar som ska skrivas, bilder som ska väljas till samtliga kapitel, omslagsmaterial som ska kollas, PR-insatser som ska spikas – och tusen grejer (känns det som) till. När det ska vara klart? På måndag. Ehhhh. 😬 Får göra så gott jag kan helt enkelt.

Har i alla fall hunnit gå igenom, välja ut och redigera bilderna från förlossningen. Vääääldans svårt att välja vilka som ska få äran att vara med i inlägget dock. Har redigerat 66 bilder, men alla går ju kanske inte riktigt att klämma in. 😂 Kommer nog inte kunna steka så hemskt många heller i och för sig, så håll i hatten och var beredda på ett MASSIVT bildbombsinlägg när jag skrivit klart det…! 💥

”Yaaay, we made it!” ✌🏻 Bild från uppvaket när Tintin var någon halvtimma gammal. 😍 Hörrni – i morgon kommer ett inlägg som kanske är lite läskigt, men jag hade själv tyckt det varit superintressant så därför postar jag det.

Har dokumenterat när jag tog av bandaget över snittet i torsdags. Ett brutal och ingående kik på hur ett kejsarsnittsärr ser ut en dryg vecka efter operationen alltså. 👹 Kanske inte ett inlägg för alla (läs det inte medan ni käkar frulle 😂), men tänker att ni som tycker det är intressant med snitt kommer tycka det är ett spännande inlägg. Well well, det är i morgon det. Ha en toppenlördag!

9
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00