Nämen heeeej mitt gamla jag!

Innehåller annonslänkar

 

Nämen hööörrni! Kolla på meeeeeej! 👋🏻👋🏻👋🏻 Jag har FÄRGÅMÖNSTER på mig och ser klädmässigt lite UT SOM JAG BRUKADE! 🌈🌟

Ni vet ju hur URBOTA trist jag tyckt det varit på klädfronten de senaste månaderna. Well – nu tänker jag TA IGEN DET! ⚡️🎉 Komsi komsi färg, mönster, succéblusar och jumpsuits. Bye bye stora oformliga tröjor och fladderbrallor!

Det känns så VANSINNESSKÖNT att få känna sig lite som sig själv på klädfronten igen. Det här har jag haft på mig i dag, och känt mig SÅ HIMLA HÄRLIG! 💙 Att få sätta på mig plagg som gör mig glad gör verkligen underverk för mitt välmående.

Däremot har jag stött på ett litet problem… Jag kommer inte i NÅGRA av mina gamla braller än – såklart. För även om magen slunkit tillbaka förvånansvärt snabbt så är det ju det där med höfterna och x antal extrakilon. Höfterna tog nåt år förra gången innan de gick tillbaka till hur de var innan har jag för mig. Och extrakilona har jag nemas problemas med, de får slinka bort när och om de vill.

Vet ni vad det betyder? Jo – att jag nu har VÄRLDENS BÄSTA ANLEDNING ATT SHOPPA! 👹🎉 Jag kan ju inte gå nakenfis tills dess att (om?) jag kommer i mina gamla paltor igen, så nu blir det till att kirra en härlig vårgarderob som passar denna nya kropp. Kejsarsnittsvänlig ska den vara också (mjuk, bekväm med höga midjor) – och amningsvänlig. BRA RACKARNS PROJEKT VA?! 😍💸🙊

Jumpsuit / Indiska (superskön, stretchig hög midja och amningsvänlig!)
Kofta / Monki
Sandaler / Birkenstock
Väska / Beck & Söndergaard
Gravidvecka /
NÄPP!

Ser fram emot att ta mig an projekt ”Kirra Snajdig Vardagsglädjegarderob Till MIG SJÄLV” med stor entusiasm! 🙌🏻⚡️💁🏼‍♀️

  1. Så himla vacker du är alltså! fantastisk utstrålning, är en ny följare på YT och nu bloggen. Kram o ha en fin dag! / P

    1. Å men TACK! Vilken ljuvlig pepp! Gulle dig och massa massa välkommen hit! <3

  2. Alltså tuuuusen tack för att du kan konsten att skriva ett sånt här inlägg och bara sprider pepp! <3

  3. SÅ HIMLA FINT! Jag gick tillbaka kroppsmässigt direkt efter mitt snitt men gick sedan upp många pannor i samband med amningen, så jag har inte vågat ge mig på en ny garderob eftersom varje gång jag lägger en beställning på kläder så ser kroppen helt annorlunda ut. Därför går jag bara i stretchiga byxor och bylsiga tröjor, eftersom kroppen är under ständig förändring. Men alltså den där jumpsuiten är en fröjd för ögat, jag är sugen på att beställa en även om jag bara kan ha den i några veckor. 😆

  4. Åhh så fin! ☺️ Längtar också efter att gå i ”normala” kläder igen! /less tjej i vecka 36

  5. Åhhh fin du är! Längtar också efter att få ta på mig vad jag vill igen. Mvh ett dödsless preggo i vecka 36..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..