När man blir besatt av ett hörn

 

 

Jajemänsan, här har ni boven – terracottakrukan som kaktusen bor i! USCH, känner jag – för den färgen. Fel, fel, fel. 👹 Alldeles för…röd. Well, i går tog jag tag i detta ENORMA problem (obs ironi) och löste det. Numera ser hörnan ut såhär:

Aaahhhh…! Mycket bättre. Mycket mer harmoni, visst?

Allt tack vare denna lite mer dämpade vas, som fick hoppa in som kaktusbostad. Vi kikar på lite före å efter:

Ja men ni seeeeer ju! HARMONIIIIIIN, liksom. Mycket, mycket bättre.

Hmmm. Undrar om min besatthet av detta hörn månntro har att göra med att det är min konstanta utsikt stora delar av dagen? Matningen av bebelino sker nämligen i soffan precis mittemot. Hmmm… 🤔😂🙈

  1. Haha brukar också börja störa mig på småsaker när man har samma utsikt alltför många gånger om dagen 😛

  2. Håller med, mycket mer harmoniskt👍🏻 Och den gråa vasen är ju så snygg, vart kommer den ifrån?

  3. Du gör mig så glad. Allt du gör, säger och skriver som du visar upp är så magiskt för mig. Helt otroligt att man kan bli så glad av en person man inte ens känner. Ditt sätt att vara på har förändrat min syn på mig själv och på andra, älskart!! 💕

    1. Men är det sant? HALLÅ VAD FINT! <3 Oj oj, nu gör det plötsligt (nästan 😜) inget att Tintin bara hade lust att sova cirka två timmar i natt… 😉 KRAM fina mänska!

  4. Så skönt att höra att det finns fler människor som är som jag😅. Jag kan också gå och klura länge på vad dom är fel inredningsmässigt, smådetaljer. Och att man blir SÅ nöjd när man kommer på vad det är och får det rätt!

  5. Haha känner sååå igen det där att man verkligen kunde hacka upp sig inredningsdetaljer när man satt i soffan alla amningstimmar 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..