ANNONS

Förut var jag skeptisk, nu är jag frälst

/

Med Iggy använde jag inte bärsjal alls. VARFÖR? Undrar jag nu. Världens bästaste grej ju!🙌🏻

Eftersom gosmusen tycker om att vara nära så har sjalen varit toppen. Med den på kan jag bjussa på all närhet som Tintin är sugen på, men utan att bli komplett handikappad själv. Yes, den funkar även att gå på toa med (gå på toa ”i”? Hmm, ja ni fattar). 👹💩

Lite som att vara preggo igen! 😂

Var lite rädd för att det skulle vara bökigt med en sjal, men det är det inte. Man lär sig knytningen snabbt, och sen går det på fem röda att få den på sig. Skönt att ha som alternativ också om man ska ut ur lyan och fixa nåt lite kvickt, och inte känner för att ratta med sig hela vagnen.

Vår sjal kommer från svenska Coracor, de har sjalar i en massa fina mönster! 🦄✨ Finns det fler sjalbärare därute? För er som är lite skeptiska (som jag var) kan jag verkligen rekommendera att testa bärsjal. Vi har ju en sele också, men just nu när Tintin är så rackarns liten känns bärsjalen mycket bättre. Det ena behöver ju inte utesluta det andra tänker jag.

11
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00