Inredningsbonanza!

Happy clappy lördag på er! Kommer ni ihåg att tidningen Family Living var hemma hos oss i januari och gjorde ett inredningsreportage? Vi hade ju PANIK inför det, om ni minns?

Well, jag och Niklas plockade fram vårt allra fräsigaste teamwork och lyckades ju ratta lyan i hamn, bara timmarna innan fotograferingen skulle äga rum.

Tidningen blev jättefin, och vi fick äran att vara på omslaget tillåmed. Fräselifräs.

Inte lätt att få alla i familjen att vara fokuserade å snajdiga på samma bild…😅 Lyckades väl med två av tre här skulle jag vilja påstå.

För att få med Iggy på plåtningståget plockade vi fram polaroidkameran, så att han också kunde plåta loss. Man får köra lite (okej mycket) trix när det kommer till att jobba med kids. He he.

Den här bilden blev ju ändå rätt god! 😍 Så sjukt mysigt att ha fina bilder på hela familjen. Oftast är det ju antingen jag eller Niklas som plåtar, då får liksom bara en av oss vara med på bild. Tack grymma fotograf Hannah Hedin som tagit alla bilderna i det här inlägget, och alla till tidningsreportaget också. 🙌🏻

Hursomhelst – förutom att bjussa på en massa snajdiga bilder av yours truly med familj, så tänkte jag tipsa om att…

…hela inredningsreportaget i Family Living nu finns att beskåda alldeles gratis på deras webbplats. Spana in det vettja, om ni är nyfikna på hur det ser ut här hemma (genom någon annans ögon än mina)!