En magiskt fin 40-årspresent

 

För några dagar sen damp det ner ett kuvert på hallmattan. I det låg det här fina, platta paketet. LET´S OPEN IT! 😍

Inuti låg denna VANSINNESFINA illustration – av yours truly! Känner ni igen mig? Det gör jag, så likt ju! 🎉

Det var en 40-årspresent från ÜBERBEGÅVADE Caroline. ”Min” gamla glammis ni vet? Ni som hängt med länge har nog koll på henne. Hon var anställd på GlamMom den sista tiden jag var med och drev företaget. En anställning som började med att hon kom med sin lilla nyföding på en av våra utförsäljningar, där och då pratade vi lite – och när hon sen skickade ett mail på vinst och förlust och sökte jobb på GlamMom damp det ner preciiis när vi behövde anställa. Och då blev Caroline en del av glammisteamet. 💞 Så kan det gå när man vågar chansa och slänga ut mail till arbetsplatser man är taggad på.

Caroline skrev ett blogginlägg nyligen som handlade om hennes tid på GlamMom, och när jag läste det började jag nästan gråta. Så himla fint. Att få boosta och peppa och lyfta andra brudar är så otroligt viktigt, och att därför få läsa om hur den peppiga stämningen på GlamMom påverkade de som jobbade med oss var bara…så HIMLA FINT. ❤️

När GlamMom sen såldes gick Caroline vidare med en annan av våra grymma anställda – Josephine – och skapade det egna företaget Cotton Stories (som ju gör jättefina illustrationer av ultraljudsbilder till exempel). Magiskt tycker jag, att hon gör något med sin fantastiska talang för konst. Ser ni bilden ovan? Den har hon också gjort. Inspirerad av…

…den här outfitbilden som jag postade för några år sen. Älskar illustrationen, har satt upp den på min inspovägg i sovrummet för att påminna mig själv om att jag kan vara rätt så fräsig ibland. Så fräsig att begåvade mänskor som Caroline till och med vill måla av en. ✨

TACK Caroline, din rackarns underbaring! Otroligt fin 40-årspresent. Tack, tack TACK!

  1. Amanda skriver:

    Men gud så fin! Man ser verkligen att det är du!

  2. Har precis börjat läsa din blogg. Ville bara säga att jag tycker du verkar helt fantastiskt.

  3. Ulrika skriver:

    wow, vilken underbar illustration! och vilken glädje att få känna att man har drivit en arbetsplats där folk har fått växa och blomma ut, vilken grej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..