En fladdrig sommarkjol och lite GRL PWR

Innehåller annonslänkar

 

Happy clappy månday på er! Vi hade en rackarns mysig helg (svårt att inte ha det gött när vädret TOKLEVERERAR såhär?!). I morgon kommer ett inlägg med vad vi roade oss med, men tänkte att ni skulle få en liten försmak redan nu.

(Saxat från Stories. ✂️) Vi roade oss med lite allt möjligt, hann bland annat med en ganska kort men naggande god shoppingtur. (Hmm, kan man ens kalla det för shoppingtur när man bara var i en enda butik? 🤔 Hade ju bra flyt med shoppingen dock, så TUR passar ju ändå in… 😜Nåväl, ni hajar.) Såhär såg jag ut när jag slank in i provrummet. 💁🏼‍♀️

Hängselbyxor / Dr Denim
Tröja / Gina Tricot
Pjucks / Converse

Och såhär såg jag ut några minuter senare, när jag svidat om till två av plaggen jag ville prova; en urmysig kofta och den perfekta sommarkjolen! 🌸☀️

Och spana in den här fransiga rackaren då! Kommer ju sitta som en smäck över en enkel vit tisha och ett par blåjeans. 👌🏻

Utöver kjolen, koftan och fransprytteln haffade jag även två ljuvliga tröjor. Totalt fem plagg för 1000 pix, hittade allt på nya butikspärlan Vintageklubben på Skånegatan här på Söder. Tips, tips! ÄLSKAR att hitta second hand-butiker där plaggen är utvalda med omsorg och verkligen sitter BRA. Ofta svårt med passformen på gamla plagg, tycker jag. ✨

Kjolen åkte på redan dagen efter – alltid ett bra tecken på att något kommer bli välanvänt.

Kombinerade den med en GRL PWR-tisha som jag fått i något reklambud någon gång. Man kan ju aaaaldrig ha för många såna. 💪🏻💥

Kjolen är lite för lång, ska lämna in den till skräddaren i dag. Också ett tips – om man hittar nåt som är nääästan perfekt går det ju ofta att fixa till för en billig penning (eller kirra själv om man är pysslig). Bra att ha det med sig, då det ju (tyvärr) ofta bara erbjuds ett fåtal storlekar på kläder – medan vi mänskor ju kommer stöpta i lika många former som det finns personer.

Kände mig otroligt fin, bekväm och somrig i detta i går! 💃🏼☀️ En gårdag som spenderades ute hos farmor Barbro, mer av det i morgon!

 1. Elin skriver:

  Var kommer din fina röda topp med stjärnor på ifrån? Du har jämt så fräsiga kläder!

  1. Tack finis, vad glad jag blir! Den kommer från Catwalkjunkie.com!

 2. Vill tacka dig för den inspiration du ger på alla plan, varje dag. Högt och lågt, brett och smalt! Viktigt att säga det och inte bara tänka 🌸✨ Såg dig och Niklas på avstånd för en tid sedan och måste säga att ni såg smashing ut! 😉 Tycker även om dina resonemang och hur du framför dessa i såväl blogg, vlogg och podd (lite rim där minsann!). I vlogg och podd har du en tendens att säga ”eeh” ganska mycket vilket jag själv fått träna bort då jag själv tenderat att använda det mellan i princip varje mening 🙈Detta säger jag i all välmening och hoppas du uppskattar feedbacken och tar den på rätt sätt. Jag hoppas du fortsätter med poddandet for ever, eftersom du har en perfekt Harmonisk podd-vänlig röst i mitt tycke! 🤩💐

  1. Åååå men TACK! <3 Vilken magisk pepp på alla plan! <3 Blir så sjukt glad av att du tar dig tid att skriva detta! <3 Och vad härligt att jag och Skatten levererade även irl då, ha ha! ;-D Och du har SÅ RÄTT vad gäller mina "eeehhh", har tänkt på det själv men ska försöka ta tag i att slipa bort dem. 🙈 Och poddisen kommer givetvis att fortleva läääänge läääänge till! TACK igen, bästa mänska!

   1. Visste att du skulle ta det på rätt sätt! 😍 Kram ✨🌸

 3. Karin skriver:

  YEEEEAJ ✊ Vad glad jag blir över second hand-tips 😊 Andra shoppingtipset jag tar till mig härifrån, första var menskoppen 😂 Så kul att se och SÅ himla viktigt att den normativa konsumtionshets som fullkomligt blir vår död får stå åt sidan för vintage 👏

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..