I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Den blomstertid nu kommer…

 

Snart är det SOMMARLOV! 🌸 Har ni fyllt era veckor med en massa härliga planer? Det har inte vi. 🙈 Än i alla fall. Vi är konsekvent dåliga på att planera i vår familj, men som tur är brukar det bli rätt bra ändå. ☀️

Sommarlov – det får mig att tänka på skolavslutning. Nu har jag ju inga skolbarn än, men en förisavslutning stundar i alla fall. För den som vill klä sina kids lite extra fräsigt vid såna tillfällen finns massor av fina plagg på Polarn O. Pyret. Som ovan skjorta till exempel. Den är liksom en perfekt blandning av uppklätt men ändå avslappnat. Me like! 💞

Shortsen är också från Polarn O. Pyret, svååårt att hitta bra shorts till kids tycker jag. Just de här är optimala – sydda i ett mjukt och skönt material, men känns ändå lite dressade eftersom de är enfärgade. Ingen sommar utan shorts! 💙

Visst är den flådig förresten, den här buketten? Superdupersomrig liksom. Vild, med en av mina absoluta favoritblommor – pioner! Skapad av Paulina Velobloom. Snyggt jobbat!🙌🏻

Förutom en vackert vild blomsterbukett så är sommarens mesta accessoar såklart – blåmärken på benen! 😂 I alla fall om man är fyra år och heter Iggy. ❤️

Tycker att den här skjortan är så fin. Bondromantisk, med träknapparna som bryter av. Polarn alltså, de går verkligen från klarhet till klarhet på klädfronten. 👏🏻

Har börjat tycka att Iggy känns så stor. 🙊 Det blir väl så när man får en nyföding att jämföra med. Mina ljuvliga, goda ungar. 💞

Spana in Polarn O. Pyrets alla fina sommarplagg till kidsen här! ☀️

 1. Tove skriver:

  Men hur fin och god är Iggy!? Så härliga foton på honom. 🌟

 2. Lisa skriver:

  Den skjortan har jag till Espen också och som du säger så är den är blandning mellan fest och vardag!😍 så gullig! Och japp blåmärken och skrapsår matchar vi med här hemma👍🏽 Får väl se när det blir hål i kläderna också 😂

 3. Lovisa skriver:

  Mitt sista sommarlov i år (som är sommarlov från skolan på riktigt, nästa år tar jag studenten)! Jag ska jobbajobbajobba fram till den 23 juli, då åker jag till USA med familjen sen direkt efter till Cypern med mina bästisar. Ska bli så mysigt men känns inte som jag kommer hinna göra något annat, typ njuta av att bara vara ledig haha.

  1. Låter ju som ett UNDERBART sätt att fira sitt sista sommarlov på Lovisa! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..