Fladderbrallor – bästa plagget ever?

Innehåller annonslänkar

 

Jag njuter så VANSINNESMYCKET av att kunna ha på mig roliga kläder igen. Det är dock inte särskilt mycket i garderoben som passar, i alla fall inte på byxfronten. Alla mina fladderbrallor med resår i midjan är därför guld värda just nu. I dem får jag plats. LEVER i såna för tillfället. 🙌🏻

Varje gång jag har på mig fladderbrallor får jag frågor om varifrån de kommer. Just de här är från Gina Tricot, men det var läääänge sen jag köpte dem. Tänkte att jag därför ska jaga rätt på ett gäng som finns i butik nu och göra ett inlägg dedikerat till fladdrisar. Kommer snart!

Fladderbrallor är typ världens bästa plagg. Toksköna, snygga – och måste vara bästa brallorna ever efter en graviditet? Stretchiga, hög midja och funkar oavsett om man vill kombinera med en kortare eller längre topp till.

Fladderbrallor / Gina Tricot (liknande hos Monki)
Topp / Rails
Påse / Beck Söndergaard
GRL PWR-halsband / Thomas Sabo (man väljer själv vad man vill gravera in på den runda plattan)
Feministörhänge / Drakenberg Sjölin

Sandaler / & Other Stories

I dag är ju en sån där röd dag förresten, då folk e lediga och föris e stängt. Vi tänkte spendera den på Tom Tits, finns en dinosauriegrej där som vi tror skulle vara en hit hos Iggy. Ska bli kul! 🦕

 1. Maria skriver:

  Kan tipsa om att det finns fladdershorts på Gina också 😉👍

 2. Anna skriver:

  Åååh ja!! Tagg på den! Sökt fladderbrallor länge men inte hittat några bag tycker jag passar i ännu. Det är så himla mysigt att följa dig och din familj, du verkar ha så kloka värderingar vara så mysig, du inspirerar mig väldigt mycket, kram på dig!!

 3. Jenny skriver:

  Åh älskar ordet fladderbyxor. Det har jag inte använt sen jag var liten men ska definitivt börja igen, man blir ju glad av det!

 4. Erika skriver:

  Ååå väldigt taggad på ett sånt inlägg! En ska ju gå höggravid i sommar och lösa och fladdriga kläder är det enda jag vill ha 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..