Mer fladdrisar åt folket!

Innehåller annonslänkar

 

Okej, nu kör vi ett fladderbralle-inlägg! Världens bästa plagg enligt mig. Oavsett om man är på smällen, precis fått barn eller inte ens är i närheten av att vara gravid. Bra för ALLA, med andra ord! 🎉 Lovade ju jaga rätt på ett gäng fladdrisar som finns att haffa i butikerna nu, och hittade en massa. Nu kör vi!

ÄLSKAR de här prickiga varianterna som jag haffade på Zara för några år sen. Såg att liknande nu finns hos Monki. Där fanns för övrigt en rackarns massa fladderbrallor. Samtliga i collaget ovan finns i ett gäng olika färger och mönster, så klicka in er på en av dem och spana vidare om inte just er favoritfärg finns ovan.

1 // Prickiga fladdrisar från Monki (finns även i blått).
2 // Plisserade fladdrisar från Monki (finns i 5 olika färger).
3 // Släta fladdrisar från Monki (finns i 4 olika färger).

De här raringarna ovan har jag ju haffat i både rött och svart. Supertunna, supersköna och PERFEKTA varma sommardagar här i Sverige – eller på semestern.☀️

1 // Röda fladdrisar med ton i ton-prickar från & Other Stories.
2 // Svarta fladdrisar med ton i ton-prickar från & Other Stories.
3 // Mönstrade fladdrisar från & Other Stories.

Sådärja, hoppas ni fick lite inspo. Mer fladdrisar åt folket! 🙌🏻

 1. Tessan skriver:

  Hej Vanja! Vilken strlk har du i fladdrisarna från Monki? Jag är 160 cm och är osäker på om S eller M gällande längd. Tack!

  1. Jag tror på S! Såna brallor kan nästan aldrig bli för korta.

   1. Tessan skriver:

    Tack! Glömde skriva att jag även såg midjemått på sajten och S verkade tajta. Även jag har fått barn men är ”normal” vad det nu är. Tycker du de är lite tajta i midjan om man inte har supersmal midja?
    Tack igen 🙂

    1. Gullo! Jag har inte exakt de från monki så svårt att säga. Mitt trix när jag beställer online är att jag alltid beställer två strl av det jag är osäker på, så skickar jag tillbaks det som inte passar. 🙂

   1. Tessan skriver:

    …om det nu va korrekt att mäta runt midjan.

 2. Alicia skriver:

  Hej Vanja!
  Jag har kommit ifund med att jag älskar fladdridar. Men eftersom jag bara är 14 år och 155 ungefär, är de flesta lite för långa. Har du något tips på några som är har något kortare modell? Kram🎉💗 // Alicia

  1. Leta efter modeller som heter Culotte, de är extra korta i benen. Annars är ett bra trix att lämna in dem till en skräddare, brukar inte kosta så mycket att korta av byxor, det är en så enkel grej. Det gör jag i princip alltid eftersom jag är kort och det mesta är för långt för mig.

 3. Malin skriver:

  Älskar fladrisar 🤩👌 Ska redan klicka hem ett par från Monki i den härligt typ aprikos/rosa färgen. Tack för tipset fina du 😍

 4. Mb skriver:

  Åh! Ska köpa direkt när Lilleman är ute från min livmoder ( i juli) men men men…vart har du köpt dina fina mörgröna fladdrisar?:) O hur ska man tänka med överdel!? Tips på snygga tishor till?

  Så snygga!!!!

  1. De mörkgröna kommer från Gina, men de är tokgamla. 🙂 Tycker det är superfint att kombinera med korta toppar eller instoppad tisha. Alt kortare stickad tröja. KOmmer ett inlägg om fina tishor snart! Kraaam!

  1. Tessan skriver:

   de mörkgröna finns faktiskt nu med 🙂 Men bara S online.

   1. Tessan skriver:

    hej igen, de hade dock svart revär, såg inte det när jag beställde..

 5. Allis skriver:

  Var så nära att gå in och shoppa sånna brallor idag men mammalivet kom i vägen och vi valde att dra till lekparken istället. Kollar din instastory när jag kommer hem och hittar detta inlägg, som på beställning! TACK! 😊 Klickade hem de rosa och svartprickiga från Monki, första gången jag shoppar där så tack för det tipset också! Gjorde min dag 🎉
  Kram

  1. Nämen! Vilket sammanträffande! Och SÅ BRA val, sjukt fina brallor! Kram finis! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..