ANNONS

Träningstips för gravida – 3 övningar som är lätta att göra hemma!

/

Hörrni! Kommer ni ihåg att jag såg ut såhär för sisådär två månader sen? SÅ crazy bananas att det var lilla Tintin som låg därinne. 🐭💞

Hursomhelst. Som ni vet började jag ju gå hos en PT under min preggofiering. Målet var att stärka upp de muskler som behövs extra mycket som preggofierad och när man fått en liten bebis. Dels för att jag skulle kunna må så bra som möjligt och dels för att förebygga kroppskrångel. Jag ÄLSKADE mina PT-timmar (vilket säger ganska mycket efter att ha spenderat 40 år med att AVSKY träning), och planen är att jag ska fortsätta efter sommaren. Då har kroppen hunnit återhämta sig en del från preggofiering och operation, och både PT-Robert och jag är tillbaka från semestern. Ser fram emot det enormt mycket. Känslan av att vara snäll mot sig själv, att investera i sig själv är väldigt, väldigt härlig. ❤️

I gravidvecka 39 gick jag mitt sista pass hos PT-Robert. Eftersom jag fick så mycket förfrågningar om jag inte kunde tipsa om några bra träningsövningar gjorde jag en insta story med de tre övningar som legat som bas för min gravidträning. Detta har jag nu puttat ihop till en YouTube-video:

Det är tre superenkla övningar som man kan göra hemma, inget gymkort eller komplicerad utrustning behövs. Det tar ca 15 minuter att göra detta lilla cirkelträningsprogram för gravida, en toppeninvestering för kroppen! 💪🏻✨

6
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00