De perfekta jeansen och årets skofynd!

Innehåller annonslänkar

 

Förra veckan skulle jag ha gästat PT-Fias fantastiskt braiga podd Ofiltrerat, men Fia blev sjuk på vägen in till poddstudion och fick ställa in i sista sekund. Vet ni vad jag gjorde med tiden jag helt plötsligt fick över? SHOPPADE! 👹Det var SÅ LÄNGE SEN jag slank omkring i butiker, och det var SÅ RACKKARNS härligt att få GÅ LOSS – utan preggomage!🙌🏻😂

Ni ska såklart få se vad jag fyndade. Vi börjar med ovan URSÖTA topp från Zara. Rosa med röda prickar på, i en perfekt passform som är klockren till jeans med hög midja.😍

På tal om jeans så…har jag inga. Inga som passar längre. Så jag gav mig FAAAAN på att hitta några som satt bra, och efter att ha svettats livet ur mig i femtioelva butiker och krängt mig in och ut ur lika många jeans (FINNS det något värre än att prova jeans?! 🤯) hittade jag några PERFEKTA. Dessa från Weekday. Modellen heter Voyage. De har hög midja, noll stretch i tyget (”riktigt” jeanstyg utan elastan sitter alltid finast tycker jag), sitter tajt över midja och rumpa och är helt raka i benen. Jag gillar mina jeans korta, så jag klippte av dem i benen. Hittas här (bara 250 pix!).

Älskade modellen så mycket att jag gjorde som jag alltid gör när jag hittar nåt som är PERFEKT – jag haffar flera färger. Fick bli ett par urtvättade svarta också. Hittas här. Voyagemodellen finns i en massa färger, ska nog köpa fler faktiskt. SÅ sällan jag hittar jeans som sitter bra.

Hittade även dessa raringar: skitsnygga jeans från Gina. På rea, 179 pix! 🙌🏻 Ni kan se hur de ser ut på om ni kikar in på mina stories i dag. Och – APFIN röd väska på 50% rabatt hos & Other Stories. (Maaaassa fint på rea hos Stories just nu, tips tips! Eller vad sägs om denna übersöta bh, denna perfekta stickade tröja, denna ljuvliga klänning, eller dessa Converse i typ världens finaste färg?💜 )

Slank även förbi mina grannars butik Sofo Popularities där det var rea på en massa fina grejer. Roffade åt mig den här tokfina necessären från Ivana Helsinki snabbt som ögat. HUR ljuvliga prickar?!😭 Fanns även en klänning i samma mönster, men tyvärr var den slut i min storlek. Om någon är lika taggad på prickar som jag finns klänningen kvar i strl 40 i butiken, massa rea var det på den också.👏🏻

Sist men inte minst… När jag skulle gå hem från shoppingrundan gick jag förbi Acne – där det var 50% rea. He he. Är inget Acnefan egentligen, tycker det är orimligt dyrt och ofta orimligt konstigt. Men de har en sektion som jag ÄLSKAR…

…nämligen skorna. SÅ fina! Men SÅ dyra. Därför blev jag rackarns happy clappy när jag såg att ett par pjucks jag spanat på vääääldans länge nu var på rea. Nämligen dessa:

De PERFEKTA svarta ankelbootsen! 😍🙌🏻 Sjukt bekväma dessutom, i och med platån under tårna. På 50% rea var det en no brainer, jag tog dem direkt. 👹 Modellen heter Orbit, hittar dem inte på hemsidan tyvärr, kanske slutsålda? (Kika på Blocket eller Tradera om ni är sugna, där brukar det finnas Acnepjucks till bra pris.)

Och hörrni – såklart ska ni få se hur mina fyndplagg ser ut PÅ också. Ett inlägg med både den rosa toppen och de grymma Voyage-jeansen kommer inom kort! 💁🏼‍♀️

  1. Å vad roligt! Vi har bokat om till nu på måndag, så vi får till det innan sommaren trots allt. KUL att du e pepp!

 1. Åsa skriver:

  Du kan verkligen konsten att alltid vara snygg, snajdig, fin och dig själv! Var tvungen att titta på Nani, jättefint program, skrattar högt när man sitter och tittar på barnprogram alltså;)) Tycker inte alls att du och din mamma är lika, är ni syskon lika till utseendet tycker du/de? Och jag minns hur du beskrev din mamma om bla packa upp väskan direkt eller inte osv, även där verkade ni väldigt olika;) Niklas är däremot väldigt lik sin mamma tycker jag. Verkligen kul att du visar gamla foton och berättar historierna bakom! OCh sedan måste jag säga att det är kul att du börjat blanda in verkligheten bakom kameran och visar sådana foton mer (det har du iofs gjort tidigare också) men nu på ett annat sätt (kanske fel uppfattat). Kram!

  1. Ha ha, ja NIklas är SÅ lik sin mamma, han är liksom en manlig version av henne! 🙂 Jag och mamma är nog mer lika till mindsetet än något annat, har henne att tacka för min jävlar anamma och ”allt är möjligt”-tänk. Men på städfronten är vi DIAMETRALA motsatser ha ha! ;-D

 2. Sanaz skriver:

  Vilka fina byxor. Kan du inte lägga upp en bild när du har dem på och lite matchningstips (alltså vad som passar till tex tröja /t shirt). Jag behöver oxå jeans men tyckte de såg lite konstiga ut på hemsidan.

  Tack!

  1. I morgon kommer bilder på hur jeansen ser ut på. På Insta Stories ser du de från Gina Tricot, så slink dit om du vill spana in dem. 🙂 Ska absolut skriva vad jag tycker passar till. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..