ANNONS

Ta hand om varandra i dag och i kväll

/

Happy clappy midsommar på er! 🎉 Här är några bilder från förra årets firande som var supermysigt. Det blir ett liknande upplägg i år: vi kommer hänga i farmor Barbros hus med Oliven, Mackan och ett gäng kompisar och deras kids.

Det kommer bli käk, vi kör på knytis. Vi har fått i uppdrag att kirra lax och sparris att grilla.

En sån här hoppas jag innerligt att någon annan fått i uppdrag. 😋

Ska köpa på mig ett gäng blommor också så att vi kan binda kransar.

Iggy hade på sig sin krans cirkus 8 minuter förra året, men det var ändå värt jobbet att göra en.

Annars hade jag ju inte fått en sån här urgöllig bild!😜

Om vädret är okej (dvs inte spöregn) slinker vi precis som förra året till gräsplanen i närheten för dans kring stången med de övriga i området.

På kvällen blir det grillning, bastu med iskallt poolbad – och fest. Alkoholfri för min del som vanligt. No snaps for me. Otroligt skönt att jag aldrig behöver ha ångest inför den här typen av tillfällen längre. Eftersom jag aldrig mer kommer dricka i festsammanhang kommer jag aldrig mer bli för full, aldrig mer bli fylleknäpp och göra puckade grejer – och aldrig mer ha ångest (eller ge någon annan det) på grund av saker jag gjort på fyllan.

SÅ tacksam att jag valt bort den där rackarns alkoholen (dricker fortfarande ett glas rött hemma ibland, men ALDRIG i festsammanhang) och slipper allt hemskt den förde med sig i mitt liv eftersom jag inte kunde hantera den. Ta hand om varandra i dag och i kväll. ❤️

3
115

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00