GRL PWR i drivor!

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Att jag är feminist och ÄLSKAR driftiga brudar är det väl ingen som missat? 💪🏻✨ Nåt annat jag ÄLSKAR är att klä mig i sånt som understryker detta. Därför dyker jag titt som tätt upp i outfits som den ovan. Och varje gång jag gör det får jag en massa frågor om var jag hittar mina GRL PWR-plagg. Därför har jag nu gjort ett helt inlägg dedikerat till detta, för GIVETVIS borde alla ha ett sånt (eller tio 👹) i sin garderob!

1 // Vero Moda 2 // Monki 3 // Ellos
4 // Gant (min favorit, nu på rea dessutom!😍) 5 // Ellos
6 // Ellos 7 // Monki 8 // Gant (älskar dessa, har dem i flera färger) 9 // Gant (har dessa också såklart 👹)
10 // Monki

Tittar man närmre på mina bilder…

…så upptäcker man att det alltsomoftast smygs in en hel del GRL PWR även på smyckesfronten. 💫 Här kommer några finfina tips för er som vill follow my lead:

1 // Monki 2 // Edblad 3 // Edblad 4 // Drakenberg Sjölin 5 // & Other Stories (50% rea!) 6 // Edblad 7 // Drakenberg Sjölin

Sådärja! Nu hoppas jag att ni alla kan få in ytterligare en smula GRL PWR i era liv! 😍💪🏻⚡️ (PS – Anledningen till att jag inte länkar just de tishor jag har på mig på bilderna är att de är så gamla så de finns tyvärr inte att köpa längre. Bara så ni vet. 😚)

  1. Feministsmeden på Instagram och Facebook gör fantastiska kreationer!
    Har själv ett halsband därifrån 😍

  2. Becka skriver:

    Måste tipsa om @grlpwrenligtmatilda på insta. skitsnygga tishor med snyggt tryck!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..