Mina bästa second hand-tips för både kläder & möbler!

 

ÄLSKARRRRR att Sverige återgått till att tro att det är Provence! ☀️ SÅ GÖTT att bara kunna slänga på sig en fladdrig klänning och ett par pjucks – åsså e man klar!💃🏼

Varje gång jag har den här klänningen på mig får jag drösvis med undringar om var jag hittat den. Och då ger jag det där svaret som man ABSOLUT INTE vill ha – att jag fyndat den second hand. Omöjlig att få tag på alltså.👹 Grymt för planeten dock, så det blir ju ändå plus. ❤️

När jag såg den här rackaren hänga och fladdra i vinden utanför Stadsmissionen förra sommaren blev jag typ svettig. Jag kände DIREKT att den VAR MIN. 🤤 Att den skulle ge mig SÅ mycket vardagsglädje – och dessutom vara bra för stadsbilden. 😂 Tänk vad mycket roligare gatorna skulle vara om alla slank omkring i såna här plagg! 🌈 Minns inte exakt vad jag pröjsade, men det var mellan 50 och 100 pix har jag för mig. KAP, med andra ord.

De här fina månarna är dock nya. Från Ia Bon.

Har fått flera frågor om jag inte kan tipsa om bra ställen att fynda second hand – och visst kan jag det. Här brukar jag alltid hitta fina grejer:

KLÄDER & ACCESSOARER:

 

MÖBLER & PRYLAR:

SKÅL! …för att handla second hand, bra på alla sätt å vis! 💞 Fyll gärna på med egna favoriter i kommentarsfältet!

 1. Hanna skriver:

  Underbar klänning! Jag kan dock hälsa att det är ca 30 grader i Provence, där jag bor, just nu och jag kan inte ha på mig annat än linne och shorts 😂 Helst hade jag gått runt i enbart underkläder/bikini men det är inte så populärt..

  1. Ligger den i Ö till A? BRA tips i så fall, aldrig varit där. Men nu måste jag dit! 🙂

 2. selma skriver:

  Hej! har en fråga, vet att du älskar hudvård. Hur gjorde du med hudvårdsprodukter under graviditet och amningsperiod? Jag är gravid nu och har fått mycket sämre hy, brukar vanligtvis använda A-vitaminprodukter (t.ex beaute pacifiques clinical super3 booster)
  men har förstått att man bör vara restriktiv under graviditet. Hur gjorde du? Förändrades din hy under graviditeterna? Tack för svar!

 3. Måste bara från varifrån Tintins fina randiga dress är ifrån?❣️ Vill så gärna ha en likadan tillkom lilltjej😊 kram

 4. Louise skriver:

  Jag handlae vääääldigt mycket på second hand. Hela vårt hem är typ uppbyggt av loppade saker & kanske 70 % av min garderob. Dock tycker jag att butikerna i Sthlm är så dyra 🙈 däremot är det mycket grymma bakluckeloppisar på sommrarna däe man kan göra riktiga fynd. Här om veckan hittade jag bla en Levis jeansjacka för 5:-!!!! Och en prickig klänning från & other stories för 20:- . Älskar att fynda på loppis 👌🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..