ANNONS

Saker man gör för att hålla sin unge lugn

/

Saker man gör för tio minuters lugn… 😂 Tintus var ledsen och behövde tröstas, så för att Iggy (som var på jordens lekhumör) skulle hålla sig happy clappy fick han…tatuera mig. Det kanske inte ser så mycket ut för världen, men då har ni inte sett…

…min baksida! 😂 Till och med bhn fick sig en gaddning upptäckte jag när vår session var slut.😬 Visst blev jag snajdig? 💁🏼‍♀️ Dessvärre var färgen inte riiiktigt lika lätt att tvätta bort som jag hade hoppats, upptäckte jag när jag hoppade in i duschen. Nåväl. Helt klart värt det. Och ytterligare en sak att sätta upp på den mycket långa och mycket märkliga listan ”Saker man gör för att hålla sin unge lugn”…!

Nu ska jag sätta på mig kläder och slinka iväg och…TATUERA ÖGONBRYNEN!👹 Gjorde det för något år sen, så nu är det dags att fylla på. Ett lashlift ska jag göra också. Så slipper jag kladda med mascara resten av sommaren är tanken. Om det inte ser för knasigt ut när vi håller på så kanske jag lägger upp lite från procedurerna på Stories. Annars kanske i ett blogginlägg i veckan. Efter tatuerandet och lashlyftandet möter jag upp Niklas och kidsen (kidsEN! 😭) ute hos farmor Barbro. Kram på er!

8
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00