Saker man gör för att hålla sin unge lugn

 

Saker man gör för tio minuters lugn… 😂 Tintus var ledsen och behövde tröstas, så för att Iggy (som var på jordens lekhumör) skulle hålla sig happy clappy fick han…tatuera mig. Det kanske inte ser så mycket ut för världen, men då har ni inte sett…

…min baksida! 😂 Till och med bhn fick sig en gaddning upptäckte jag när vår session var slut.😬 Visst blev jag snajdig? 💁🏼‍♀️ Dessvärre var färgen inte riiiktigt lika lätt att tvätta bort som jag hade hoppats, upptäckte jag när jag hoppade in i duschen. Nåväl. Helt klart värt det. Och ytterligare en sak att sätta upp på den mycket långa och mycket märkliga listan ”Saker man gör för att hålla sin unge lugn”…!

Nu ska jag sätta på mig kläder och slinka iväg och…TATUERA ÖGONBRYNEN!👹 Gjorde det för något år sen, så nu är det dags att fylla på. Ett lashlift ska jag göra också. Så slipper jag kladda med mascara resten av sommaren är tanken. Om det inte ser för knasigt ut när vi håller på så kanske jag lägger upp lite från procedurerna på Stories. Annars kanske i ett blogginlägg i veckan. Efter tatuerandet och lashlyftandet möter jag upp Niklas och kidsen (kidsEN! 😭) ute hos farmor Barbro. Kram på er!

 1. Amanda skriver:

  Haha, jag läser gärna resten av listan! 😄

 2. Jag vet inte hur jag ska förklara detta, men du Vanja, har förändrat mitt liv de senaste månaderna. På nyårsafton mellan år 2017 och 2018 önskade jag mig en sak, ett löfte, om att ”i år ska jag vara glad”. Japp så illa var det. Jag vet inte riktigt varför men allt gick bara käpp rätt åt skogen. Men, en kväll i mars gick jag in på din blogg och allt vände på minuten. Ända sedan dess har jag följt dig dag ut och dag in. Något med dig och hur du är som person har gjort mig överlycklig och jag är så fruktansvärt glad över att jag hittade din blogg. Jag följer ALLT som du lägger upp och därav hittade jag också Jossan. Ni är så underbara med era kreativa idéer, inspirerande tips och liv. Ni räddade mig. Ingen annan. Fortsätt med det ni gör för ni tänder ljusen som håller på att slockna.

  1. C skriver:

   Åh vilken fin kommentar! Ta åt dig Vanja <3

   1. Eller hur 😍 kan verkligen skriva under

    1. VAD ÄR NI FÖR VANSINNESFINT GÄNG EGENTLIGEN?! 😭❤️ Kram!

  1. Men DU! Aj aj AAAAJJJ! Finaste kommentaren jag fått EVER?!😭💞 Tack så vansinnesmycket för din fina story, så GLAD att jag och Jossan på något sätt fått vara en liten del i att du mår bättre. Magiskt! Du gör ett grymt jobb, för kom ihåg att det är DU som gör det, ingen annan. PUSS fina!

 3. Ååh 😍😄😂😂😂 Haha! Gud vad härligt!!!!!

  Ian är inne i fasen rita på sig själv… första gången var han helt grön. Och innan jag hunnit så långt att tvätta av det värsta från händerna så gned han sig i ögat.
  Ingen större fara där men tuschen färgade av sig så att han såg ut som hulken 😂👍 eller grön panda 🐼💚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..