Världens bästa ögonfransserum!

 

Nämnde ju i tatuera ögonbrynen-inlägget att jag börjat använda ett ögonfransserum som är helt magiskt bra. Well, nu ska ni få veta vad det är för nåt!💥

Ångrar att jag inte tog en före-bild på mina fransar innan jag började använda det. Tänkte att det säkert inte skulle funka så bra, så det var nog ingen idé. Men här ser ni i alla fall hur mina fransar ser ut nu (dock med mascara på). Långa å fräsiga. 💁🏼‍♀️Ni får helt enkelt take my word for att fransarna var rackarns mycket kortare innan jag började med serumet.

Ögonsfransserumet heter Magic Lashes från Combinal / Dr Temt och hittas bland annat här. Det är rätt pricy (1 295 pix), men en förpackning räcker omkring 6 månader. (Om någon undrar varför jag inte gör en ögonfransförlängning om jag vill ha längre fransar, så beror det på att jag är allergisk mot limmet som används. Det kliar som satan, så de två gånger jag testat har jag fått ta bort hela fadderullan dagen efter.😭)

Det gäller att vara ihärdig för att få se resultat. Man applicerar produkten som en eyeliner. Jag gjorde det varje kväll i sex veckor innan jag såg en förändring. Men då RACKARNS! Har nu hållit på (applicerar varannan dag ungefär för att bibehålla effekten) ett par månader, och skulle säga att den fulla effekten kom efter ca 8 veckor.

Vad jag kunnat googla mig till så innehåller den inga lurigheter, och ska även funka när man är gravid eller när man ammar. Sen kan jag såklart inte borga för att detta funkar för ALLA, men min erfarenhet av serumet är TOPPEN. Mina fransar har nog blivit i alla fall tre millimeter längre. Skillnaden syns verkligen.

Man kan använda serumet på brynen också. Det har jag dock inte testat. Gjorde det med ett annat serum för några år sen, men det enda som hände då var att jag började få en massa hår ner mot ögonlocken. 😂 INGA i brynen. Tog nog död på de stackars hårsäckarna på 90-talet tror jag, med all ihärdig plockning.🙈

Har egentligen inget mer att säga om detta braiga serum. Ville mest klämma in den här bilden också eftersom jag tyckte att jag var SÅ SNYGG på den. He he. 👹 Over & out!

 1. Amanda skriver:

  Men åh, det var preciiiiis va jag skulle skriva; så sketans SNYGG du är! Å så bra tips ju!!

 2. Vanja jag saknar lite mer egenföretagande-inlägg! Förstår det är en annan sak nu när du jobbar som influencer på heltid men det känns också intressant. Vill gärna höra mer ”bakom kulisserna”. Så det är lite önskeinlägg från mig. 😍🙌🏻

 3. Halloj! Var kommer ditt fina halsband med stjärna och måne ifrån?

 4. Malin skriver:

  Hej bæsta Vanja!

  Vad anvænd du før en kamera? Ska køpa en ny och tycker dina bilder blir så bra!

  Tack på førhand!

  Ps: snygga fransar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..