ANNONS

Hur gick det med nappavslutet…?

/

TACK för alla SUPERPEPPANDE stories om hur BRA det gått för era kids att sluta med napp! Världens bästa läsning kvällen till söndagen, vill jag lova. ❤️ I går var ju Den Stora Nappslutardagen för vår del, och det gick SÅ BRA! 🙌🏻 Här ovan ser ni en stolt liten kille som gett alla sina nappar till katterna på Skansen. ✌🏻

På morgonen samlade vi ihop alla nappar i en speciell påse, och slank till Skansen. Själva överlämnandet gick superbra. Ingen dramatik – snarare pepp och upphetsning. Det var SPÄNNANDE. När alla nappar i påsen var inne hos katterna var det en stolt liten kille som lekte runt på lill-Skansen, och sen hade vi världens mysigaste dag. Vi hängde kvar ända tills Skansen stängde, gjorde alltalltallt och lekte med alltalltallt. Åt glass, var på Barnens Allsång, åkte karuseller, klappade djur. Skansen alltså, kanske världens bästa plejs för kids – där även vuxna kan ha det gött? 🙌🏻

Vi var inte hemma förrän runt 21.30, och då hade Iggy lekt så mycket och varit så fysiskt aktiv hela dagen att jag tänkte att han borde slockna rätt omedelbums när det var dags för soffmys – napp or no napp, liksom. När vi satt i soffan allihop och han hade allt han brukar ha när det är dags för mys (snutte, kallt vatten, mysiga filten och gosiga kuddarna) FÖRUTOM nappen sa han: ”Jag saknar min napp, den är så god”. Men han var inte ledsen, det var mer ett konstaterande. Sen gosade han ner sig mellan oss, bökade runt lite längre än han brukade – och somnade.

På morgonen var det nemas problemas att inte få nappen, och inte heller i kväll har det varit en issue. Han har inte ens nämnt den. Vi har pratat om att Tintins nappar ju är kvar hemma, och varför hon får ha napp när han slutat. Och han är helt med på noterna: ”Jag är en stor kille nu!”.

Så – so far, so SUPERGOOD alltså. Nu har det ju bara gått ett drygt dygn, men det har verkligen gått sjukt bra och det känns VERKLIGEN som (precis som många av er också sagt) att detta var en mycket större grej för oss päron än för huvudpersonen i dramat. 😂

I dag har vi varit och handlat en napp-present (en sån man får när man blivit stor och gett bort sina nappar) och haft ännu en härlig dag med massa lek. Och i morgon slinker vi till mormor – där det är Riddarvecka! Ett besök på Sommarland är också inplanerat, och massa lek med kusinerna. Väldigt mycket kul att fokusera på alltså, säkert bra.

Men hursomhelst så känns det SÅ bra detta, och jag tycker att Iggy varit så rackarns duktig och vettig i det här. Min goda lilla (stora!) groda.💞

4
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00