Hova levererar

 

Nu är vi framme hos mormor i Hova! 🎉 Här finns det tusen grejer att göra, och Iggy har på det halva dygn vi varit här redan hunnit med cirkus 458 av dem. Som att tvätta mormors bil…

…bada pool massamassamaaaaassa…

…och länsa mormors trädgård på smarriga bär.

Iggys kusiner Harriet och Sonia är också här, och deras pappa (min brorsa) Tomas. MYZ.

Tintan har varit lika glad som vanligt (det SOLIGA humöret på denna unge alltså! 🙌🏻), trots sin urbota fula babysitter som mormor haffat på loppis. 😂 Funktionen är det dock inget fel på.😜

Det har varit ljuvligt so far hos mormor. Vi grillade marulk i går kväll och åt ute i trädgården.

Trots vintriga tomtar i gräset så höll sig temperaturen långt över 20 grader, sent inpå kvällen. GÖTT. ☀️

Det är riddarvecka här, så folk slinker runt i medeltidskläder. Även mormor. I dag ska vi andra också svida till oss och gå runt i riddarbyn. Iggy ska utrustas med svärd och sköld till hans enorma förtjusning.

Mormor hade gjort i ordning en skötstation åt Tintus av ett gammalt arbetsbord. ❤️

Hova levererar, kan vi säga. Lilla musen också. Hon var med en stund vid middagen i mitt knä…

…men hon passade också på att ta sig en lur under äppelträdet.

Nu ska jag gå och se vad mamma lånat ihop på medeltidsoutfitfronten. Blir jag gycklare kanske? Sen ska vi traska ut på byn, Iggy är så sjukt taggad på att få se RIKTIGA RIDDARE! I kväll är det tornerspel med hästar å allt, kommer bli episkt.

Middagsbordet i går kväll. Vi var inte i säng förrän efter 23, men det funkade bra att sova med kidsen så jag mår rätt så fint i dag ändå. Iggy sov till 07.30 (och kunde tubbas att ligga kvar i sängen till 08) och gosmusen sov til 08.30. Hurra!

 

 

 1. Låter helt underbart med en nöjd och glad liten bebis, jag är nääästan lite avundsjuk…
  Min lilla tjej är fyra månader nu och har vrålat öronen av oss sedan dag tre ungefär och hennes storasyster hoppade in i världens 2-årstrots.
  Det är kul att läsa om eran syskonresa då den skiljer sig väldans mycket från vår egen, här är det lite mer öronproppar och bortslitet hår 😝

  1. He he… 😂 Ja, vi får se om gosmusens soliga humör håller i sig… Känns dock lite som att vi får ”igen” för att vi hade det rätt så trixigt med kiddo nr 1. Så nu får vi det lite easy peasy ha ha. 😉

 2. Ser jättehärligt ut! Får dock lite ågren över att du alltid ser så där snyggt sminkad och klädd ut. Så impad att du hinner med det! De tre första månaderna med min nr 2 var jag glad om jag fick på mig pyjamasbyxorna och inte bara överdelen. Hahahaha! Så olika det kan vara 🙂

  1. Ha inte ågren! Eftersom jag och Niklas bestämmer våra egna tider så hjälper vi alltid varandra med kidsen på morgonen så att vi båda får en rejäl stund var i badrummet. Jag kan alltså i princip alltid duscha, sminka mig och klä på mig ”ifred” vilket såklart är svårare om man är själv som föräldraledig och partnern redan gått till jobbet. Sen har jag ju dessutom förlångt ögonfransarna med serum, färgat dem och permanentat upp dem + tatuerat ögonbrynen, så jag är ganska ”klar” redan när jag vaknar. 😉 Kram!

 3. Nä fy Vanja, ibland får man vara ytlig men när Mormor av kärlek köper en babysitter så får man inte kommentera att den är fuul. fyyy :***

  1. Mamma tycker också att den är vedervärdig, vi skojar om hur gräslig den är. Om hon hade tyckt att den var superfin och jag inte höll med skulle jag såklart aldrig sagt att jag tyckte den var ful. Vi behövde en babysitter snabbt och hon hittade en på blocket som hon köpte och jag betalade. Det estetiska får (rätt ofta 😅) stå tillbaka för det praktiska när det gäller barngrejer.

 4. Ser så härligt ut ☀️
  Såå himla fina filtar du har i vagnen, vilket märke är det på dessa? Kan behöva några fler till min lilla Stina 😊

 5. Ser på dina bilder att ni verkar ha en bugaboo vagn. Är det möjligtvis en fox? Om så är fallet vad tycker du om den hitills? Funderar själv på att köpa en bor på landet men 13 tusen känns som så himla mycket pengar för en vagn. Är den värd pengarna?

  1. Yes det är en fox. Är jättenöjda. Lättkörd, bra höjd, snygg och sjuuuuukt enkel att fälla ihop, klicka av och på liggdel, maxicosi etc. bra med plats i varukorgen, enkelt handtag som lätt kan göras kortare el längre. Rekommenderar den verkligen, men kolla blocket, tradera, shpock etc om du kan hitta en beggad. Lägger hellre extra pengar på en lättkörd och lätthanterlig vagn, man använder den ju heeeeeela tiden i ett par år. Om inte annat är det ju bra andrahandsvärde på bugaboo så man får ju igen ett par tusenlappar när man säljer den vidare. 😚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..