ANNONS

Bästa reseprytteln för bebisar på resa & det finns hopp om livet

/

Har ju inte skrivit så mycket om vår vagn än, men det är i alla fall en Bugaboo Fox (som flera av er redan sett). Vi är toppennöjda, och utförligare recension kommer inom kort. Nåt vi tycker är GRYMT med den är att den är så sjukt enkel att ha å göra med. Som till exempel nu på resa – så klickar vi bara på vår Maxi-Cosi på chassit, så har vi vagn och babyskydd i ett. SÅ smidigt! 🙌🏻

Vi tog faktiskt inte ens med liggdelen till vagnen hit till Portugallien, Maxi-Cosin räcker. Den är bra att ha på flygplatsen (bebin kan ligga i den medan man slinker runt på taxfree/käkar, funkar super att sätta den på en väskvagn och ratta runt), inne i flygplanet (om det finns plats för bebin att få en egen stol – annars hivar man upp den i bagageutrymmet bara) och på vagnen istället för liggdel. Och som babyskydd i bilen såklart.

Maxi-Cosin var en av de grejer vi använde absolut mest med Iggy, och det är samma sak med Tintan. Bästa prytteln när man reser med bebisar tycker jag. ✨ Genomenkel att klicka fast på vagnen och att fästa i bilen. Iggy kunde använda sin tills han var omkring 14 månader har jag för mig. Det är ju olika för olika kids beroende på längd och vikt, men ungefär ett år funkar de, innan man får uppgradera till en större bilbarnstol.

I dag spenderade vi hela dagen i den magiska parken i Caldas. Vi har hittat ett ställe där som hyr ut trampbilar, och Iggy ÄLSKAR det. I dag var vi där för tredje gången. Fick åka extra länge eftersom vi ”Är deras bästa kunder!” 😂. Vi tog också en roddtur i parkens lilla sjö, åt en grym lunch i solen och spanade in en tennismatch.

Niklas fortsätter att må bättre, och sömnen funkar (ta i trä!) rätt så bra här faktiskt. Han sover på nedervåningen, där är det mörkt, tyst och svalt. Vi fortsätter att ta det lugnt, och Niklas får ta kravlösa pauser så fort han känner att det behövs. Det är dock inte alls lika ofta som när vi först kom hit, vilket är ett bra tecken. Känns som att det finns hopp om livet. 💘

16
104

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00