Åh her-re-GUD!

Img 9283

 

Åh herregud. Her-re-GUD! Har alldeles precis varit på 90 minuters massage, och det var SÅ underbart och minst lika välbehövligt. Var hos min och Niklas favorit: Maj som masserar MAGISKT bra. Som alltid hittar precis de där punkterna man behöver ge extra omvårdnad, och som alltid, alltid, ALLTID gör att man kommer ut från hennes behandlingsrum med en 100% härligare känsla i kroppen och sinnet. Hon är så grym!

Hittas inhyst längst bak i frisersalongen Hårmakeriet på Folkungagatan 65. Inget fancy schmancy, men så sabla BRA. Vi har gått till henne i fem år nu, verkligen ett kanontips om man vill ha grymt bra massage till vettiga priser (90 minuter kostar 690 pix, 60 min kostar 490). Hon gör en kombo av thaimassage och svenskt och är så fruktansvärt duktig. (Såklart inget spons detta – tror inte ens Maj vet vad en blogg är för något faktiskt än mindre att det är något jag pysslar med – men ett sjujäkla bra tips till alla som älskar massage som känns bra och gör gott.🙌🏻)

Img 9274

Har längtat efter precis just den här stunden i flera veckor. Kroppen känns så sliten; nedre delen av ryggen är halvt kaputt och höfterna gör ontontont. Måste verkligen börja tänka på att bära, lyfta, putta, sitta, stå osv på rätt sätt – inte bara hafsa mig igenom rörelserna för att få dem gjorda. Med ett bättre kroppstänk och träning som startar om en dryg vecka ska jag få ordning på det här. Åsså regelbunden massage. Det ska jag tamejtusan ha. Så mycket som jag sliter för tillfället.👹

  1. Vanja! Vacker och fräsch som en nyponros, som vanligt ✨ Men man ser ändå, trots din naturliga glow, att du är trött. Ta väl hand om dig!

  2. Jag fick mitt tredje barn för snart två månader sedan och kör magträning med hjälp av appen Mammamage. Såååå trist att göra (jag vill typ ge mig ut och springa eller göra någon träning som är ”rolig”, vad nu det är…) men det tar kanske fem minuter om dagen att göra och jag känner verkligen att min magmuskulatur blir starkare och att ryggen också belastas mindre när coren stärks. Men jag borde nog komplettera med massage också, lät UNDERBART!

  3. Nu bor vi inte längre kvar där men i vår förra stad hade vi en massageskola. Där kunde man beställa tid så att studerandena fick öva. 90 minuter 250kr 😄🤗 bästa var ju att få massage av dem som var fem före färdig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..