Ligger efter med allt – men det får vara okej

Känslan just nu är att jag ligger efter med allt. Men jag försöker känna att det är okej. Livet och hälsan kommer först. Tiden är knapp, så knapp. Var ju heldagsplåtning i går, och i dag hade jag mina två första jobbuppdrag som liksom MÅSTE göras: poddisinspelning och ett samarbete som skulle produceras. Allt har gått bra, och jag har en massa jag vill skriva om de här senaste dagarna – men det får vänta. För tiden just nu är…knapp. Som sagt.

Min underbara mamma har precis satt sig på tåget hem till Hova. Hon har varit här sen i slutet av förra veckan och hjälpt till nåt ENORMT. Hade absolut inte fått ihop den senaste veckan utan henne. Hon ställer alltid, alltid, ALLTID upp. Med ett stort smajl dessutom. ÄLSKAR DIG MAMMA! (Som för övrigt tagit dessa fina bilder på mig och Igster.) ❤️

Har som sagt en massa att berätta, men det får vänta. Nu ska jag nämligen ge mig av till föris och plocka upp Iggy som gått sin första dag efter sommarlovet i dag. Lämningen gick bra, vi åt brunch tillsammans innan lämning hela flocken + mormor och körde en slow start. Pratade om att det var lite läskigt att gå tillbaks till föris efter ett så långt uppehåll, och att alla barn nog kände likadant. Men att alla också var sugna på att leka ihop. Hoppas han haft en bra dag. 💘

Vi hörs i morgon, då tiden förhoppningsvis inte är lika…knapp.😘

 1. Lina skriver:

  En liten kommentar till. Hörde precis på podden (hurraaa, den är tillbaka!👏🏼😀), och blev alldeles gråtig 😢 Jag hoppas verkligen det löser sig för er snart, att ni får riktigt bra hjälp. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Har två barn själv och kan känna att det är otroligt krävande vissa dagar, och då är vi två vuxna utan sömnproblem… Stor kram till er ❤️

 2. Åsa skriver:

  Otroligt fina bilder på er, heja fotografen från Hova:) STRESSA INTE över det, såklart du ska känna dig helt lugn med att vi läsare finns här och förstår dig till fullo. Prio på det som måste måste så att säga. Stressad Vanja, än mer stressad Niklas gissar jag. Och kom ihåg att när du känner att du inte levererar 100 så tycker de flesta här att du levererar 200..Stor kram

 3. Johanna skriver:

  Ian har varit andra dagen idag och trots samma nervositet som Iggy så här det gått så bra 😍😊 det är en lättnadens suck för mamma när man får söka hem en över glad unge 😄 men all nervositet och spänning och lek och stor duktig pojke tog ut sig på kvällen och det var skrikfest deluxe innan läggdags 😣 men sen sov han 12h utan ett pip.

  Hoppas ni slipper skrikfesten ikväll 🤗 kram

 4. Lina skriver:

  Stressa inte med bloggen känner jag. Är kanske något du måste göra för samarbeten eller så, men vi läsare väntar ju här. Kan tänka mig att det känns stressigt om du inte uppdaterat på några dagar, men det behöver du verkligen inte känna. Lätt att säga kanske, men det är i alla fall inte så att jag slutar läsa en bra blogg för att den uppdateras mer sällan. Och jag vill tro att de flesta tänker så. Man kollar in med jämna mellanrum, inget nytt, nä men då är det väl lite hektiskt nu tänker man… Ta en sak i taget. Man hinner det man hinner. Kram

  1. Cissi skriver:

   Bra skrivet. Håller med dig! 😊

  1. A skriver:

   Precis! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..