ANNONS

Ligger efter med allt – men det får vara okej

/

Känslan just nu är att jag ligger efter med allt. Men jag försöker känna att det är okej. Livet och hälsan kommer först. Tiden är knapp, så knapp. Var ju heldagsplåtning i går, och i dag hade jag mina två första jobbuppdrag som liksom MÅSTE göras: poddisinspelning och ett samarbete som skulle produceras. Allt har gått bra, och jag har en massa jag vill skriva om de här senaste dagarna – men det får vänta. För tiden just nu är…knapp. Som sagt.

Min underbara mamma har precis satt sig på tåget hem till Hova. Hon har varit här sen i slutet av förra veckan och hjälpt till nåt ENORMT. Hade absolut inte fått ihop den senaste veckan utan henne. Hon ställer alltid, alltid, ALLTID upp. Med ett stort smajl dessutom. ÄLSKAR DIG MAMMA! (Som för övrigt tagit dessa fina bilder på mig och Igster.) ❤️

Har som sagt en massa att berätta, men det får vänta. Nu ska jag nämligen ge mig av till föris och plocka upp Iggy som gått sin första dag efter sommarlovet i dag. Lämningen gick bra, vi åt brunch tillsammans innan lämning hela flocken + mormor och körde en slow start. Pratade om att det var lite läskigt att gå tillbaks till föris efter ett så långt uppehåll, och att alla barn nog kände likadant. Men att alla också var sugna på att leka ihop. Hoppas han haft en bra dag. 💘

Vi hörs i morgon, då tiden förhoppningsvis inte är lika…knapp.😘

8
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00