Maxa vardagsglädjen!

Innehåller reklam för mitt eget varumärke Monyay Club

Monyay club fina stickers anteckningsblock 2

Jag och Jossan älskar ju att pimpa saker runtomkring oss för att maxa vardagsglädjen. Våra datorer och mobiler är alltid proppade med sånt som gör oss glada, och när vi skapade Monyay Club gjorde vi de (enligt oss 😍✌🏻) optimala vardagsglädjegrejerna på stickers- och anteckningsblocksfronten. Peppiga citat och härliga symboler!✨🌈💘

Monyay club fina stickers anteckningsblock

Våra Monyay-stickers sätter vi på alltifrån våra kalendrar till spegeln hemma, dator och mobil såklart, datorladdaren, plånkan, passfodralet – ja, det finns liksom inget som inte blir lite härligare av dem. 🎉🦄

Monyay club fina stickers anteckningsblock 3

På doftljus blir de också superfina. Perfekt för att piffa upp dem man har hemma, eller för att återanvända såna som är slut (diska ur, sätt värmeljus i och klistra på den sticker som passar för tillfället). 🙌🏻 Och just nu bjussar jag och Jossan på 15% rabatt på alla Monyay Club-produkter om ni anger koden ”BACKTOSCHOOL”. Gäller tom i morgon 29/8, och perfekt nu när man vill piffa till sina kontors- och pluggprylar lite extra inför hösten! Här hittas Monyay Club! 🌈✨

 1. Sara skriver:

  Hej bästa Vanja!
  (På tal om helt andra saker) Snälla hjälp har paaaaanik just nu över andra gången gillt-gravidkroppen! HATAR gravidkläder har fan finkammat hela universum på vettiga brallor och älskar att du hittade ett par riktiga jeans som funkade under graviditeten men när jag klickar på länken till otherstories för att copypastea dig rätt av funkar den inte! Snälla hjälp mig igen exakt vilka jeans är det jag ska köpa??!
  Stora kramar tacksam tjej!

   1. Sara skriver:

    Guld och glitter är du! Tack!🤩

 2. Åsa skriver:

  Klistermärkena är verkligen superduper fina, önskar de fanns i fler varianter. 150 kr känns väldigt dyrt för ett ark klistermärken och sen frakt på det också. Fanns det i fler designer skulle det kännas mer värt att lägga en beställning 😊

  1. Eftersom vi tagit fram dem helt själva och producerat en väldigt liten upplaga då vi inte hade råd med stor blir priset därefter. Det är dock många stickers på arket, så styckvis blir de faktiskt ganska billiga även med frakt inräknat, om man jämför med att klicka hem likvärdiga från ex Etsy eller Bando. Men i framtiden när vi har råd att producera större upplagor hoppas vi såklart kunna sänka priset. Vi är inte riktigt Lagerhaus…än. 😜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..