När man liksom bidrar till stadsbilden…

Innehåller annonslänkar

 5b8bf03b9fb9d 5b8bf03b9fe6avanja wikstrom stil 4.jpg

Såhär såg jag ut i går, visst bidrog jag ganska bra till den annars så grå stadsbilden? 😜🌻 Älskar mönstrade set, går ju att bära på så många olika vis. Uppklätt eller nerklätt beroende på vad man har till. Dessutom maskerar de kräkfläckar alldeles förträffligt… 👹 Set är ju så fiffiga, för dels går det ju att…

Dsc01286

…bara köra på brallorna om man inte vill gå all in på mönsterbonanza.

 5b8bf0377a82f 5b8bf0377a876vanja wikstrom stil 2.jpg

Älskar det här linnet! Inköpt på KappAhls barnavdelning för en herrans massa år sen.✨ Hatten hittade jag i Portugallien, pysslade ju dit de fina snäckorna runt brättet alldeles själv om ni minns? 💁🏼‍♀️

 5b8bf035b8b0f 5b8bf035b8b59vanja wikstrom stil.jpg

Känner man sig för avklädd i bara linne funkar det finfint med en kofta över. Just den här är gammal och kommer från Monki. Väskan är dock ny, ÄLSKAAAR DEEEEEN! 🌈😭🙌🏻😍 PERFEKTA vardagsglädjeväskan som piffar till vilken outfit som helst. Bra pris också, och i läder vilket gör att den kommer hålla lääääänge. Hittas på & Other Stories. Tror att jag vill begravas med den här väskan, så mycket älskar jag den.

 5b8bf0391fb2c 5b8bf0391fb79vanja wikstrom stil 3.jpg

Mönstrat set från Indiska / Jacka här och byxa här
Linne / KappAhl
Pjucks / BeckSöndergaard
Örhängen / SoFo Popularities
Armband / Caroline Hjerpe

 5b8bf03f34431 5b8bf03f3447evanja wikstrom vagn bugaboo fox liten.jpg

Kände mig så HÄRLIG i går när jag slank runt i alla dessa blommor. 🌻🌼🌻🌼 Jag blir på riktigt gladare när jag har kläder i färg å mönster.

 5b8bf03da4a65 5b8bf03da4adfvanja wikstrom stil 5.jpg

Får ibland frågan om hur man ”vågar” börja bära färg och mönster om man inte brukar ha det. Mitt svar är att man får vänja sig gradvis. För det handlar verkligen bara om vana. Byt ut den vita tishan mot en mönstrad blus, men behåll jeansen och pjucksen som du brukar bära. Sen uppgraderar du allteftersom mönstermodet ökar. 👹 Detta magiska set hittas som sagt här!🌼🌻

 1. Sofia skriver:

  Hej Vanja,
  Underbara bilder! 🌸 Jag har en helt annan fråga dock.. vi har också köpt Bugaboo fox med svart chassi. Har dock hört att man vääldigt lätt får repor i det svarta aluminiumet. Det ser ut på bilden som ni har fått mycket repor redan, eller är det bara smuts? Jag har som sagt redan köpt vagnen, men kan vara bra att veta hur känslig den är när den snart ska börja användas. Vore guld att höra din åsikt ☺️ Känns som att säljarna inte var helt uppriktiga när jag ställde frågan vid beställning.

 2. KarinM skriver:

  Wow, vilken färginspiration!

 3. Åsa skriver:

  Är så lik dig på detta, jag blir på riktigt gladare av att bära färg och mönster! Har t ex nästan aldrig svart längre, och när andra går in i gråttsvartmörkt på hösten/vintern fortsätter jag med mönster/blommor/färg och matchande set. Inte många som klär i orange, men oj så fint du passar i det. Och hur matchy att Iggy matchar dig med orange tröja, gissar att ni planerat in det! Skojar lite;)) Slutar aldrig förvånas hur ditt hår alltid ser så piff och fräsch ut med tanke på hur otroligt sällan du tvättar det. Så snyggt! Ska du spara/klippa? Inväntar poddavsnittet där ni ska prata om politik.

 4. Emelie skriver:

  Alltså blir så glad och inspirerad av dig! Oxå hemma med min tvåa (som är fyra månader) och har en 4-åring sen tidigare. Men där upphör våra likheter. Jobbar annars som affärsjurist, långt ifrån det du gör. Men älskar våra olikheter och så härligt med perspektiv. Keep up the good work👍💕😀☀️

  1. Å men TACK! Så himla fint. 😚😭😍 härligt också att inspon kan komma från olika håll, känns hälsosamt tycker jag! Kram!💖💖💖

 5. Amanda skriver:

  Alltså WOWWOWWOW 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..