I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Smart och urgullig höstgarderob till Tintan!

Dsc01044

Förra veckan ylade jag ju ut min lycka om att det ÄNTLIGEN är sweater weather! 🙌🏻🍁 Well, det gäller såklart också familjens minimedlem, som även hon får kränga på sig lite varmare plagg nu. Men varmare behöver inte betyda bylsigare, som ovan smidiga kombo från Polarn O. Pyret visar.✨

Dsc01045

En body och ett par byxor i tunn merinoull, mjukt och skönt nära kroppen. Perfekt att ha som bas i en lager på lager-outfit och sen håller ju ull värmen även i vått tillstånd. Optimala plagg om man till exempel ska ut i spenaten å härja. 🌳🍄

Dsc01074

Här är Tintans höstuppsättning: body och byxor i merinoull, vind- och vattentät overall i återvunnen polyester…

Dsc01075

…åsså en stickad mössa med pompoms på toppen och ett par vantar i samma stil. URgulligt och URfunktionellt – kan det bli bättre?🍂

Dsc01173 2

Älskar att Polarn O. Pyret som vanligt tänkt på alla detaljer. Leggingsen är ställbara i midjan, plaggen har extra mjuka sömmar och overallen är smart som tusan. Dubbla dragkedjor framtill förenklar kläd- och blöjbyten. Dragkedjorna har vindslå på insidan för att skydda extra mot kall luft och vid händerna och fötterna finns övervikbart tyg så att man snabbt kan bädda in de små tassarna om de skulle bli kalla. Det är sånt som gör att Polarns plagg får långa liv, både i kidsens garderob men även på andrahandsmarknaden.✨🙌🏻

Dsc01108 2

Med tanke på hur lite det regnat den här sommaren kanske man får göra som vi och använda svampkorgen som gunga istället för att lassa trattisar i. 😜

Dsc01116 2

Slink in på Polarn O. Pyret och spana in alla fina och smarta höstplagg vettja! 🍁🌳🍄

  1. Sussie skriver:

    ”Om man ska ut i spenaten och härja” är det bara jag som är dum, men vad menas med det uttrycket? 🙊 / Skövde bo

  2. Clara S skriver:

    Så fruktansvärt söt! Jag ska få en liten dotter i februari och längtar ju ihjäl mig när jag ser bilderna på Tintin. Tack för en superbra blogg men både roliga, inspirerande och användbara inlägg 💕🙏🏻

    1. Ååå men TACK! Och GRATTIS! Så oerhört mysigt, megakram till dig! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..