ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lindex

En kik in i nyfödingsgarderoben

/

 5b910eabc681c 5b910eabc6867vanja wikstrom 3.jpg

Något av det mysigaste med att både förbereda sig inför samt att ha en liten bebis, är att investera i små, urgoda kläder. 😍 Som ni vet handlar jag 99% av Tintans plagg på kedjorna, och en storfavorit är Lindex sortiment. 🙌🏻✨

Dsc01952

De har allt man kan tänkas behöva till sitt barns första garderob. Dessutom i mjuk ekologisk (heja hållbarhet! 🎉) bomull, mysiga material och superfina färger och mönster. På Lindex hittar jag alltid fina saker till både Tintan och Iggy. 🌈 💘

Dsc01832

Att plaggen är mjuka och sköna är såklart viktigt. Och att de är funktionella – omlottbodys for the win! 🙌🏻 Enkla att ta av och på utan att behöva röja runt med bebisen känsliga lilla huvud. Ett gäng såna är verkligen en bra stapelvara i nyfödinggarderoben. Lindex har ofta tvåpack till ett bra pris med färger och mönster som är fina ihop, toppen!

Tinta matta 1

Tadaa – snajdig outfit va? Älskar mönstret på de små leggingsen (också en bra stapelvara i nyfödingsgarderoben). 🌸

Dsc01782

Så goda små ruffles på rumpen på de här leggingsen… FINNS det nåt sötare än blöjrumpor? 😭

 5b910ee8e8117 5b910ee8e8159vanja wikstrom 2.jpg

Ett gosedjur är väl kanske inget mååååste för ett barn, men det är rackarns mysigt. ☺️ Både jag och Tintan älskar den här mjukiskaninen. Jag för att den är snygg 👹 (inte alltid helt lätt att hitta snaaaajdiga gosedjur 😂), och Tintan för att…

Dsc01752

…hon älskar att tugga på kaninens mjuka öron. 🐰😂

Dsc01947

Delar av Tintans nyfödingsgarderob. 💘 Allt från Lindex. Den urgoda koftjackan med huva och öron köpte vi i strl 50 inför Tintans födelse i april. Men värmeböljan slog till strax efter att hon kommit, så vi hann aldrig använda den. Nu har vi haffat den igen, i strl 68 denna gång. Kommer bli perfekt nu när det blir lite kallare i och med att den är gjord i en ullblandning. ☁️

Dsc01871

Med en mamma vars klädfilosofi är: ”Leopard is a neutral” 🐾 ska det givetvis börjas i tid med djurmönster även på Tintan. 😜 Den här bodyn finns det matchande små braxor till (ÄLSKAR för övrigt att alla bodys i Lindex Newborn-kollektion går att förlänga, så smart! 🙌🏻), eller så kombinerar man den med något av det sötaste jag vet:

Dsc01884

…en jumpuit! 😍 Den här är i velour, så mjuuuuk och funkar till de flesta färger.

 5b910f1406138 5b910f1406192vanja wikstrom.jpg

Alltsåååå… 😭😍 Tossorna… Så goda!

Dsc01914 2

Tycker att Lindex har så himla mycket fint, dessutom till bra priser. Perfekta stället att införskaffa nyfödingsgarderoben på. Spana in deras bebiskläder här! 😍

15
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00