I annonssamarbete med LINDEX

En kik in i nyfödingsgarderoben

 5b910eabc681c 5b910eabc6867vanja wikstrom 3.jpg

Något av det mysigaste med att både förbereda sig inför samt att ha en liten bebis, är att investera i små, urgoda kläder. 😍 Som ni vet handlar jag 99% av Tintans plagg på kedjorna, och en storfavorit är Lindex sortiment. 🙌🏻✨

Dsc01952

De har allt man kan tänkas behöva till sitt barns första garderob. Dessutom i mjuk ekologisk (heja hållbarhet! 🎉) bomull, mysiga material och superfina färger och mönster. På Lindex hittar jag alltid fina saker till både Tintan och Iggy. 🌈 💘

Dsc01832

Att plaggen är mjuka och sköna är såklart viktigt. Och att de är funktionella – omlottbodys for the win! 🙌🏻 Enkla att ta av och på utan att behöva röja runt med bebisen känsliga lilla huvud. Ett gäng såna är verkligen en bra stapelvara i nyfödinggarderoben. Lindex har ofta tvåpack till ett bra pris med färger och mönster som är fina ihop, toppen!

Tinta matta 1

Tadaa – snajdig outfit va? Älskar mönstret på de små leggingsen (också en bra stapelvara i nyfödingsgarderoben). 🌸

Dsc01782

Så goda små ruffles på rumpen på de här leggingsen… FINNS det nåt sötare än blöjrumpor? 😭

 5b910ee8e8117 5b910ee8e8159vanja wikstrom 2.jpg

Ett gosedjur är väl kanske inget mååååste för ett barn, men det är rackarns mysigt. ☺️ Både jag och Tintan älskar den här mjukiskaninen. Jag för att den är snygg 👹 (inte alltid helt lätt att hitta snaaaajdiga gosedjur 😂), och Tintan för att…

Dsc01752

…hon älskar att tugga på kaninens mjuka öron. 🐰😂

Dsc01947

Delar av Tintans nyfödingsgarderob. 💘 Allt från Lindex. Den urgoda koftjackan med huva och öron köpte vi i strl 50 inför Tintans födelse i april. Men värmeböljan slog till strax efter att hon kommit, så vi hann aldrig använda den. Nu har vi haffat den igen, i strl 68 denna gång. Kommer bli perfekt nu när det blir lite kallare i och med att den är gjord i en ullblandning. ☁️

Dsc01871

Med en mamma vars klädfilosofi är: ”Leopard is a neutral” 🐾 ska det givetvis börjas i tid med djurmönster även på Tintan. 😜 Den här bodyn finns det matchande små braxor till (ÄLSKAR för övrigt att alla bodys i Lindex Newborn-kollektion går att förlänga, så smart! 🙌🏻), eller så kombinerar man den med något av det sötaste jag vet:

Dsc01884

…en jumpuit! 😍 Den här är i velour, så mjuuuuk och funkar till de flesta färger.

 5b910f1406138 5b910f1406192vanja wikstrom.jpg

Alltsåååå… 😭😍 Tossorna… Så goda!

Dsc01914 2

Tycker att Lindex har så himla mycket fint, dessutom till bra priser. Perfekta stället att införskaffa nyfödingsgarderoben på. Spana in deras bebiskläder här! 😍

 

 1. Maria skriver:

  Vanja; du är så sjukt underbar och en sådan inspiration till självaste vardagsglädjen i sig! Älskar att följa dig på både bloggen, instagram och poddisen som du har tillsammans med Jossan. Jag blir lika glad och peppad varje gång jag kikar in i dina sociala medier.

  P.s Herregud vilka godingar du har till barn, både Tintin och Iggy är så fruktansvärt söta! 🙂

  Kram / Maria

  1. Meeeeen! HUR fin kommentar?! Nu gick jag av en smula. KRAM!😭💖😚💖🎉🌼🌸

 2. Emma skriver:

  Ni är så fina och lilltjejen är verkligen otroligt söt! Snygga bilder och bra tips också.
  Jag vill passa på att tacka för de superbra inläggen kring Tintins födelse. Jag hade ett planerat kejsarsnitt en månad efter ditt och det var toppen med den förberedelsen som det gav att ha läst dina inlägg. När det blev skrämmande eller obehagligt kunde jag gå tillbaka i tankarna till att du förklarat momentet och dessutom genomfört det med ett leende på läpparna. Det var lugnande och peppande, så stort tack! 💕

 3. Ellen skriver:

  Alltså på riktigt den sötaste bebisen (efter min egen dotter då 😊) Hon ser bara sååååå gosig och glad ut!!

 4. Louice skriver:

  Hej! Var kommer den fina mattan hon ligger på? Är den vadderad ? Letar efter en vadderad lekmatta som är snygg💫🦄

  1. Den är från Elodie Details, och jepp – den är vadderad! 🙂 Kommer ett inlägg om den i nästa vecka om du vill veta mer inna du haffar. Kram!

   1. Louice skriver:

    Hej! Tack snälla för svar!!! 🙌🏼🐯🌟 ser framemot inlägget.

 5. Vanessa skriver:

  Alltså hon är ju ORIMLIGT söt? Är hon på riktigt liksom?!😭😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..