Stilpepp och de två plagg jag fått absolut flest frågor om

Innehåller annonslänkar

 5b9b6ebcd4f4b 5b9b6ebcd4f9fvanja wikstrom.jpg

God morgon på er! Eller god förmiddag snarare. Tänker att vi kör en smula stilpepp denna fredag. Höstluften har ju äntligen landat, då kan det sitta fint med lite fräsig inspo. 🍁✨🍂 Nu kör vi!

 5b9b6cf509972 5b9b6cf5099bavanja wikstrom stil outfit teddyjacka.jpg

Ett av de plagg jag fick absolut mest frågor om förra hösten var min teddyjacka. Jag LEVDE i den (enda jackan jag kom i på slutet som pangpreggo) och älskar den. Kommer användas flitigt denna höst också. Hittade nu en nästan identisk på Gina Tricot till bra pris. Spana in – och haffa snabbt om ni blir sugna. Teddyjackorna har en förmåga att sälja slut på nolltid pga extremt poppis. ☁️🐨

1// Teddyjacka från Gina Tricot 2// Jeans från Gina Tricot 3// Tröja från Gina Tricot 4// Stövletter från Ellos

 5b9b73bd58730 5b9b73bd58782vanja wikstrom outfit.jpg

Att bära klänning över jeans är en av mina absoluta favoritkombos. Snyggt och bekvämt! Dessutom kan man använda alla sommarklänningarna så mycket längre på det här viset. ✨ Perfa också för oss som gillar lager på lager – släng på en stickad tröja över klänningen så blir det bara ännu finare!  Lyckades dessutom hitta plagg nr 2 som jag fått mest frågor om ända sen jag började blogga för fem år sen – min kepa! Gina Tricot har en sjukt fin variant just nu, heeeejaaaa! 🙌🏻✨

1// Klänning från Ellos 2//Kepa från Gina Tricot 3//Jeans från Gina Tricot 4//Stickad tröja från Gina Tricot 5//Stövletter från Castaluna

 5b9b752771cc2 5b9b752771d09vanja wikstrom stil.jpg

Det var det hele, hoppas ni blev lite inspirerade! 💁🏼‍♀️🍁 På söndag kommer äntligen min recension av vår vagn, och i nästa vecka kör vi inredningsbonanza. Vilket rum ska vi börja med att kika på tycker ni? Iggys rum, Bara Vara, hallen, vardagsrummet, köket, sovrummet eller badrummet? Happy Friyay! 🎉

 1. Frida skriver:

  Kul inlägg! Men du ”glömde” skriva vart din snygga kofta är ifrån som du har på bilderna? 😉 så fin! trevlig helg! Frida

 2. Sophia skriver:

  Hej Vanja!

  Jag kommenterade i förra veckan (och flera med mig) om valet och er pod angående det, och ställde även frågor. Det är inte första gången jag upplever det, och även i andra bloggar, att när man kommenterar något sakligt och även ställer frågor som kanske inte håller med – ja då uteblir oftast någon form av respons (ibland tas till och med kommentaren bort!).

  En tråkig trend, och som läsare får man då känslan av att man är mest populär när man är ”ja-sägare” och kommer med jubel – men lika kul är det inte när man faktiskt undrar något ärligt och genuint och som faktiskt ÄR något viktigt. Det kanske inte är så, men hur annars ska man tolka det när det kommer snabba svar som ”gud vad bra ni är, fina kläder, var är toppen ifrån” – men inte på det andra.

  Så; jag frågar helt enkelt igen:

  Finns det någon anledning till att du inte svarat på politikfrågorna? Och svara gärna på frågorna också. Jag är fortfarande nyfiken 🙂

  Sophia

  1. Tjena Sophia. Jag försöker svara på 100% av alla undringar jag får, positiva som negativa. Vad gäller politikfrågorna så sa jag det jag hade att säga i podden och i inlägget. Det är ett enormt område och jag har varken kunskap eller tid nog att sätta mig in i alla frågor, utan är nog som folk är mest och ger mig in i de jag tycker känns viktigast. Men jag ska försöka svara på dina frågor här ändå. Ang flygskatten så är det ju inte så att C struntar i klimatproblemet, men de angriper detta från ett annat håll och föreslår istället att man ställer krav på flygbolagen att byta ut större och större del av bränslet mot förnybart bränsle. Att jag inte är så engagerad i facket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag varit egenföretagare hela mitt liv, så de frågorna är jag inte så insatt i. Och självklart kan detta ses som självupptaget – men jag tror att de flesta utgår från sitt eget liv, sina egna erfarenheter osv när man röstar. Jag förstår att du är extremt insatt i dina hjärtefrågor, och det är fantastiskt. Jag förstår på dig att du arbetar för dem dagligen, och det är också fantastiskt såklart. Min poäng med politikpodden och inlägget du kommenterade på var att lyfta en av mina hjärtefrågor, vilket var att mota tillbaka SD, något som jag ser som en insats för allas välbefinnande och inte bara mitt eget. Det kändes viktigt. Jag är för oinsatt för att ge mig in på djupare diskussioner kring andra politiska frågor och det var inte heller min avsikt eller mening. Vad gäller integration med lån alt bidrag så är det olika vägar mot samma mål. Och det är väl politik i ett nötskal: alla vill att det ska bli bättre, alla vill det på olika sätt och inget av sätten kommer passa alla.

 3. Elsa skriver:

  Åh så kul med inrednings-inspo! 😍 tycker du ska börja med vardagsrummet eller bara-vara 👌🏼💫

 4. Andrea skriver:

  du har så fin klädstil 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..