Finaste fuskleoparden och nio tokmysiga tröjor!

Innehåller annonslänkar

Ladda ned 2

Såhär såg jag ut för några månader sen. Vädret var ungefär som nu, men livet var helt annorlunda. Tintan låg i magen (gravidvecka 29) och hade ännu inte joinat vår familj. Så märkligt liksom, att tänka att hon inte var med i flocken då. Mer än som små rörelser i min mage. ❤️

Ladda ned

Hursom. Den här outfitten tycker jag är superhärlig, och den funkar oavsett om man är på smällen eller inte. Så jag tänkte köra lite höstinspiration, med utgångspunkt ifrån ovan snajdiga look. Nu kör vi! 💁🏼‍♀️

 5ba12228219dd 5ba122282206dvanja wikstrom outfit.jpg

1 // Fuskpälsleopard från Dry Lake (GALET FIN!) 2// Metallicbraller från Soaked In Luxury (30% rea! 🎉) 3// Röda pjucks från Ellos

Processed with VSCO with h4 preset

Något annat jag gärna går loss på när det börjar blåsa kallare vindar är stickade tröjor. Funkar till ALLT. Och perfekta att krypa in i när man bara vill slänga på sig nåt enkelt, bekvämt och snyggt. 🍂 Hittade ett gäng favoriter åt er:

 5ba12225b84a5 5ba12225b84eesnygg stickad troja.jpg

1// Beige tröja från Gina Tricot 2// Roströd tröja från Vero Moda 3// Melerad tröja från Whyred 4//Blå tröja från Gina Tricot 5// Randig tröja från Soaked In Luxury 6//Lila tröja från Ellos 7//Leopardtröja från Ellos 8//Senapsfärgad tröja från Twist & Tango 9// Randig tröja från Gina Tricot

Det var alles. ✨🍁 Nästa gång tänkte jag tipsa om mina absoluta favoritfluff (fuskpälsar alltså 🐯🐨) som finns i butikerna nu. Det blir kuuuuul – älskar fluff! ☁️😍

 1. Josefin skriver:

  Så fiiiiina <3 mitt löfte är dock att inte köpa något i polyester eller akryl. Så med KÄRLEK och ingen ond pekpinne i ögat :)) så läs detta ex, för jättemånga vet ju inte det här! (Från naturskyddsföreningen) kram från ulltjejen89 😉 <3

  Polyester, Polyamid och Akryl tillhör gruppen syntetfibrer och tillverkas av olja som förädlas i flera steg vid raffinaderier och petrokemiska industrier. Sedan råvarorna renats sätts de samman så att det bildas långa molekylkedjor, så kallade polymerer. Polymererna kan användas till både fibrer och plast.

  Miljöproblemen från oljeutvinningen är relativt lika för alla syntetfibrer. Förutom att olja är ett icke förnybart råmaterial, är framställningen av syntetfibrer energikrävande och det finns risk för att hälso- och miljöfarliga ämnen skadar människor och miljö. Användning av återvunnet plastmaterial förekommer främst för polyester och är ett sätt att minska resursanvändningen och sänka energiåtgången. I dag finns framför allt polyester från återvunna PET-flaskor.

  Ett problem med syntetfibrer är att de släpper ifrån sig mikroplaster när de tvättas. En del partiklar som spolas ut med tvättvattnet passerar igenom reningsverkens filter och kan hamna i vår natur där de blir kvar under mycket lång tid.

  1. Ag skriver:

   Word. Hade tänkt skriva något liknande som kommentar.

   Tyvärr, eftersom det finns så mkt snyggt!

 2. Clara skriver:

  Jag är GRAVIIIID!!! omg omg omg omg.

  Har du tips på en graviditetsbok?

  Gärna nåt lite spirituellt.

  Mvh Clara

  Ps. har lagt bevakning på din och jossans bok så jag får mejl på stubben när den släpps.

  1. ÅÅÅÅÅ MEEEEN GRAAAAATTIIIIISSSS!!!!!! Satan i gatan vad HÄRLIGT! 😀 Blir så GLAD av detta! HURRAAAA! Alltså… 😭😍🎉 Har tyvärr inget bra tips på fräsig preggobok, tror kanske att du får leta utanför Sveriges gränser om det ska vara nå¨got spirituellt – tror garanterat att det finns något i Amerrka! Spana på typ Amazon så hittar du säkert något. Och GRAAAATTIIIS igen! Och tack, vad KUL att du lagt bevakning på vår bok, åååå vad FINT! ✨🙌🏻😍

 3. Johanna skriver:

  Tänk så annorlunda det var för 4 höstar sen 😊😄 då garderoben var grå ❤💙💚💛💜 tänk så mycket ett höstlöfte kan göra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..