ANNONS

Finaste fuskleoparden och nio tokmysiga tröjor!

/

Innehåller annonslänkar

Ladda ned 2

Såhär såg jag ut för några månader sen. Vädret var ungefär som nu, men livet var helt annorlunda. Tintan låg i magen (gravidvecka 29) och hade ännu inte joinat vår familj. Så märkligt liksom, att tänka att hon inte var med i flocken då. Mer än som små rörelser i min mage. ❤️

Ladda ned

Hursom. Den här outfitten tycker jag är superhärlig, och den funkar oavsett om man är på smällen eller inte. Så jag tänkte köra lite höstinspiration, med utgångspunkt ifrån ovan snajdiga look. Nu kör vi! 💁🏼‍♀️

 5ba12228219dd 5ba122282206dvanja wikstrom outfit.jpg

1 // Fuskpälsleopard från Dry Lake (GALET FIN!) 2// Metallicbraller från Soaked In Luxury (30% rea! 🎉) 3// Röda pjucks från Ellos

Processed with VSCO with h4 preset

Något annat jag gärna går loss på när det börjar blåsa kallare vindar är stickade tröjor. Funkar till ALLT. Och perfekta att krypa in i när man bara vill slänga på sig nåt enkelt, bekvämt och snyggt. 🍂 Hittade ett gäng favoriter åt er:

 5ba12225b84a5 5ba12225b84eesnygg stickad troja.jpg

1// Beige tröja från Gina Tricot 2// Roströd tröja från Vero Moda 3// Melerad tröja från Whyred 4//Blå tröja från Gina Tricot 5// Randig tröja från Soaked In Luxury 6//Lila tröja från Ellos 7//Leopardtröja från Ellos 8//Senapsfärgad tröja från Twist & Tango 9// Randig tröja från Gina Tricot

Det var alles. ✨🍁 Nästa gång tänkte jag tipsa om mina absoluta favoritfluff (fuskpälsar alltså 🐯🐨) som finns i butikerna nu. Det blir kuuuuul – älskar fluff! ☁️😍

6
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00