I annonssamarbete med TIDNINGEN MAMA

En lördagspresent!

 5ba3cc5323e40 5ba3cc5323eb2vanja wikstrom mama.jpg

Nej, det här är inte YTTERLIGARE ett inlägg om hur fasansfullt förträffligt det är att jag är på framsidan av senaste tidningen mama, promise. 😜 Men – jag har i egenskap av omslagsbrutta en rackarns fräsig lördagspresent till er. Nämligen ett prenumerationserbjudande som är riktigt, riktigt bra:

 5ba3cc59a6ec0 5ba3cc59a6f09vanja wikstrom mama 5.jpg

Ni får 5 nummer av tidningen mama och ett lyxigt prova på-kit med hudvårdsprodukter från Exuviance för 199 pix, hurra! 🎉 (Porto på 49 kr tillkommer.)

Exuviance är ett av mina favoritmärken när det kommer till hudvård. Peelingen som man får med i kitet är GRYM – ansiktsmaskerna likaså. 🙌🏻 Kitet är värt 265 spänn, innehåller allt som behövs för att prova Exuviance hudvård och passar alla hudtyper (även känslig hy).

 5ba3cc5602d53 5ba3cc5602da4vanja wikstrom mama 3.jpg

Och tidningen mama är riktig egentidslyx. ☺️ Innehåller en djuplig blandning av sånt som jag älskar. Alltifrån djuplodande reportage om föräldraskap och mammaliv, till inspirerande modejobb och tips om finaste och fiffigaste barnpryttlarna just nu. En grym blandning! ✨

 5ba3cc57697d7 5ba3cc5769823vanja wikstrom mama 4.jpg

Slink in här för att haffa erbjudandet! Så bra present till sig själv ju! 💝😍

  1. Johanna skriver:

    Verkar endast fungera i Sverige 🤔😔

  2. Sandra skriver:

    Längtar efter ett nytt inlägg om smink och hudvård 🙂 Älskade sist gång du gjorde det 🙂 tänker att Du kanske bytt ut någon produkt eller så som jag också skulle kunna testa!

    Stor kram

    1. Bra idé, det ska jag kirra! Har faktiskt hittat några nya favoriter. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..