Varför välja när man kan rocka allt…på samma gång?

 5badfdb5d4005 5badfdb5d404cvanja wikstrom momspo outfitinspo 4.jpg

Hellooooo och happy Monyay! Hoppas helgen varit bra, vår har varit väldigt…kalasig. Inte mindre än tre stycken hann vi med. Pust. 😅 Mer om det i veckans helginlägg.

 5badfdb472ab7 5badfdb472afbvanja wikstrom momspo outfitinspo 3.jpg

Den här veckan är min mamma i stan. Hon ska hjälpa oss ett par dagar. Som alltid väldigt uppskattat. 💘 Har två saker jag ser fram emot lite extra de kommande dagarna:

  1. På onsdag SKA JAG TILLBAKA TILL PT-ROBERT! …för första gången sen innan förlossningen. HURRA! 🎉 Har ont överallt och känner mig rutten och svag i kroppen, så jag känner att det verkligen är hög tid att komma igång med träningen nu. Har fått skjuta upp det pga livet, men nu jäklarrrr! 💪🏻 Det har skitit sig med vår tilltänkta barnvakt, så jag kommer testa att ta med Tintan till gymmet. För nu vill jag inte vänta längre med att komma igång. Håll tummarna för att det går bra. 😬 Fortsättning följer.
  2. På fredag ska jag och två tjejkompisar käka middag och sen se Titiyo spela, tjohoooo! 😍 Har ytterligare två roliga upplevelser inbokade med mina tjejkompisar de kommande veckorna. Känner att jag verkligen tar till mig mitt eget 2:5-tänk och mitt höstlöfte – livet är NU.

 5badfdb121132 5badfdb12119avanja wikstrom momspo outfitinspo.jpg

Med denna (bokstavligen) kissnödiga pose vill jag också passa på att än en gång slå ett slag för att värna vardagsglädjen på klädfronten. Ovan outfit är kanske inte för alla, men jag lovar: man BLIR gladare av att braka på med lite 🌸✨🐾🌈🦄🌻💥 när man väljer plagg på morgonen.

 5badfdb76fa8a 5badfdb76faf5vanja wikstrom momspo outfitinspo 5.jpg

Pjucks / Converse
Brallor / Catwalk Junkie
Klänning / Gina Tricot
Tröja / Gina Tricot
Väska / Köpt i Tokyo för länge sen

 5badfdb2d461b 5badfdb2d4682vanja wikstrom momspo outfitinspo 2.jpg

Ha nu en rackarns bra måndag! 🎉

  1. Sofie skriver:

    Jag hade aldrig kunnat ”pull that off” men du får ju allt att se ut som en smällkaramell! 🎆

  2. Men WOW vilken härlig outfit!!! Blir verkligen glaaad av att titta på den!! Inspirerande!! 😍😍😍 Kramkram Vanjiiis(får man slänga in smeknamn på dig fastän vi inte ”känner” varandra?🙈🙊) och vad skönt för er att få lite avlastning i vardagen av din snälla mamma!😘

    1. Ha ha TAAAACK! Och visst får man det! Kallas faktiskt för Vanjis av några kompisar ha ha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..