En fräsig mamma och uppdatering på flyttfronten

Innehåller annonslänkar

vanja wikström momspo kimono 7

Kom på att jag heeeelt glömt bort att posta den här ändå rätt härliga outfitten, så det här får bli ett kombinerat Momspo OCH ”Hur känns läggan nuudåååå?”-inlägg! 💥

vanja wikström momspo kimono 8

Kimonos är ju kanske det härligaste plagget EVER och går att använda jämt, och till allt. På beachen, som morgonrock, som klänning eller öppen med jeans och tisha. Ett perfekt plagg för alla er som mailar mig och frågar om hur man vågar bära mer färg å mönster, dessutom. 🌈 Ta på dig dina vanliga jeans, en enkel tisha till det – och sen slänger du en mönstrad kimono över. Så är basen i outfitten din comfort zone, då känns det tryggare att våga lite. Och känns det obekvämt med all färg är det enkelt att ta av kimonon utan att behöva stå spritt språngande. 🍑

vanja wikström momspo kimono

Kimono / Cream Clothing
Jeans / Frame Denim
Tisha / Gammal från H&M
Pjucks / Converse
Solisar / Ellos
Väska / & Other Stories

vanja wikström momspo kimono 2

Och hörrni – kan vi TALA om den här väskan, please? Jag köpte den för någon månad sen, och ni har ju sett den dyka upp titt som tätt här i el bloggo sen dess. Jag ÄLSKAR DEN! Det är den PERFEKTA vardagsglädjeväskan och ni hittar den här! 😍✨🙌🏻🎉

vanja wikström momspo kimono 3

Ljuvligt patchwork med mocka och snakeprintat läder. Får plats med precis allt jag behöver på daglig basis (mobil, nycklar, lypsyl, plånka, hörlurar å tuggummi). Jaaa, ni hör ju – den här rackaren kommer jag slita tills det bara är trådar kvar av den. Har nog aldrig sett en finare väska faktiskt. 😭😍 Såg nu när jag skulle länka, att Stories fått in en bucket bag i samma stil… 🙊Perfekt att dunka ner datorn i. Tror att jag kanske MÅSTE haffa den också. Sällan man ser sån PERFEKTION i väskväg, till rimliga priser. 🌈🎉

vanja wikström momspo kimono 5

Hursom – nu kör vi lägenhetsuppdatering. ✨ Vi var alltså och kikade igen på vindsvåningen i söndags. Stannade en timma, kände in och tittade på möjligheter. Summan av kardemumman blev att nu är Niklas med på tåget också, och om de som bor i vindsvåningen vill byta med oss SÅ KÖR VI! 🎉🙊

IMG_0837

Blir bytet av kommer det krävas en rejäl insats för att göra lyan så fin som vi vet att den kan bli. Golv, väggar, kök och badrum kommer vi göra om helt eller delvis. Platsbyggd förvaring kommer vi också vilja fixa på flera ställen. Så det är ett ganska omfattande projekt, men det får lösa sig.

vanja wikström

Nu när vi båda landat i att vi gärna vill ha den här lägenheten, har jag såklart en hel del läskiga känslor kring att bytet kanske inte blir av. Paret som bor där var och tittade hos oss igen i söndags, och vi sa att vi båda skulle fnurla och höras om ett par dagar. Jag vet inte om de kommer vilja gå vidare, men de har gjort klart för oss att de verkligen tycker om vår lya. Men vi får se.

Vet dock att det faktiskt alltid blir bäst, det som blir. Blir det inte av med denna så kommer det bli en ännu bättre lya vi hamnar i. Varit med om detta SÅ många gånger – man blir besviken för att något skiter sig, men i backspegeln hajar man PRECIS varför det hände – och är glad att det istället blev det det blev. Men förhoppningen är att det här bytet blir av, jag kan verkligen SE vår familj där, trivas så in i bängen. 💘 Fortsättning följer…

vanja wikström momspo kimono 4

Alltid lika populärt när mamma vill ”Stanna och ta en bild”. 😂

vanja wikström momspo kimono 6

Goda unge! Älskar dig så VANSINNESMYCKET, trots att du har jordens sämsta tålamod (om det inte gäller att leka lååååångaaaa utdraaaaagna rollekar med gosedjuren tillsammans med la mama 🙋🏼‍♀️😂). Håll tummarna för bytet nu. Uppdaterar när jag vet om och hur vi går vidare. 🤞🏻

 1. Coco skriver:

  KUL med Tjärhovsgatan, så fin gata! Men bara ha i åtanke att Kafé 44 ligger där och har punkspelningar flera ggr i veckan (det ska dock vara tyst 22.00)

 2. HAHAHA Iggy får stå ut! Han får kompensera dom där långa utdragna rollekarna som du egentligen ogillar skarpt med att vänta in när den snygga mamman ska ta lite foton. 😉 Tack bästaste finaste du för alltid sån bra och härlig uppdatering. Jag blir verkligen alltid så inspirerad och får en feel good känsla när jag går in här och läser och tar del av allt material du producerar. Tack <3

 3. Elin skriver:

  Hej. Tack för en bra blogg! Spännande med det eventuella lögnrhetbytet. Undrar lite kring att renovera en hyresrätt som ni gjort/vill göra. Du skrev att man måste vara beredd att återställa lägenheten om hyresvärden önskar. Men ni har väl talet med hyresvärden innan och fått ett OK på renovering? Så att behöva återställa lägenheten känns ju inte aktuellt pga er överenskommelse.

  1. Anna skriver:

   Det funderade jag också över!

 4. Emmy skriver:

  Asså ÄLSK på din outfit😍🤤Och väskan☺️Hoppas ni får byta nu! Håller helt med dig ang hyra/köpa lgh, är överlycklig vi har en hyrlägenhet då det är omöjligt att få ihop en kontantinsats🙄Stooort lycka till!🌸🌟

 5. Marit skriver:

  Din blogg är som rena lyckopillret. Dina texter är så fräsiga 😉 och underhållande 🤣 Man blir så inspirerad och det är sååå spännande att följa er lägenhets bytar tid och ser fram emot när ni inreder er nya lya.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..