Förbeställ ”Livsstilsbibeln” – min och Jossans bok!

josefin och vanja bok livsstilsbibeln

Den 23:e oktober släpps min och Jossans gemensamma bok ”Livsstilsbibeln” som jag är ORIMLIGT STOLT över! Redan nu kan ni förhandsbeställa era exemplar här, såklaaaaart signerade! 😚🖌💝

josefin och vanja livsstilsbibeln bok

I boken har vi kokat ner det vi alltid återkommer till i poddisen: Vårt recept på hur vi skapat en vardag vi älskar genom att använda oss av tänket bakom till exempel ”Våga VÅGA”, ”Just Do It!”, ”Good Enough”, ”Fuck It” och ”Bjussa”. 🎉🌈🦄✨

josefin och vanja (kopia 2)

Syftet med ”Livsstilsbibeln” är att skapa en handbok för hur man lever sitt bästa liv – utifrån det som gör EN SJÄLV lycklig. ✨ I det samhälle vi lever i i dag är det så lätt att smittas av andras drömmar, andras uppfattningar om hur ett lyckat liv bör levas. Vår bok innehåller därför övningar som hjälper läsaren att komma fram till vad som gör just hen allra lyckligast, och vilken vardag som är just läsarens drömvardag.

josefin och vanja 2 (kopia)

I boken hjälper vi sedan läsaren att skapa sin absoluta drömvardag, utifrån just hens förutsättningar och drömmar. Vi finns med och peppar på vägen, förklarar våra ”slagord” och berättar personliga stories om både saker som gått åt fanders och sånt som gått i lås. Under bokens gång är vi lite stränga, men framförallt uppmuntrande. Tanken är att boken ska bli en slags interaktiv och högst personlig guide och ”bibel” för hur man kan må så bra som möjligt i sitt liv. 💝

josefin och vanja bok livsstilsbibeln 2

Jag är så INNERLIGT stolt över den här boken. ✨ Den blev precis så bra som vi ville. Och den ger verkligen läsaren KONKRETA verktyg för hur man skapar sig det liv man vill ha. Som vi alla är värda att leva. Rackarns fräsig är den också, höstens snyggaste bok! 😍 Perfekt att ge sig själv i present – eller att ge bort till någon annan. Förbeställ ”Livsstilsbibeln” här och få den signerad av mig och Jossan! Lovar att vi kommer trycka in så mycket kärlek vi bara kan i varje signerad bok! 💘😚

 1. Anna skriver:

  Ljudbok?

  1. Som jag förstått det beror det på hur bra den säljer. Så vi får hoppas!

 2. ellen. skriver:

  Lyssnade på veckans poddis igår och klickade hem den DIREKT där efter – ska bli såååå kul att hå hålla i den och läsa den! 😍💘🌸🎈

  1. Men alltså blir så himlaaaaa glaaaaaaad! <3<3<3<3<3<3<3 TACK!

 3. Cecilia skriver:

  Är det endast hos Bokus den är signerad? Jag har ju såklart redan hunnit förbeställa hos Adlibris (via länken i Acast), blev det tokigt då? 🙈🙈

  1. Oj, bra fråga! Jag kollar med förlaget på studs. Tror att alla förbeställningar oavsett var de kommer ifrån hamnar hos förlaget först för signeriong. Annars kirrar vi såklart en signatur till dig på något annat sätt, det löser vi. Puss! <3 😀

 4. Wow så fin! Och vilken bra grej! Klart jag ska klicka hem den💕

  1. Ååå men tack bästa Alexandra! Vad kul att du tycker den är fin, vi är så himla nöjda med både utsida och innehåll. <3<3<3 KRAM!

 5. Malin skriver:

  Ska bli kul att läsa! Så himla kul att jag för 3 år sen rekommendera er podd till min svägerska Sanna vilket ledde till hon tog kontakt med Vanja vilket ledde till att hon nu formgivet er bok, livet! 😍

  1. Johanna skriver:

   Åh vad kul 😍😄 tack för att du delger de små historierna 😊🤗

  1. Men MALIN! TACK! Tack, tack, TAAACK! Sanna är ett formgivargeni, vi är dig evigt tacksamma! <3<3<3<3<3 LIVET ALLTSÅ! 😀 Största kramen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..