Förbeställ ”Livsstilsbibeln” – min och Jossans bok!

josefin och vanja bok livsstilsbibeln

Den 23:e oktober släpps min och Jossans gemensamma bok ”Livsstilsbibeln” som jag är ORIMLIGT STOLT över! Redan nu kan ni förhandsbeställa era exemplar här, såklaaaaart signerade! 😚🖌💝

josefin och vanja livsstilsbibeln bok

I boken har vi kokat ner det vi alltid återkommer till i poddisen: Vårt recept på hur vi skapat en vardag vi älskar genom att använda oss av tänket bakom till exempel ”Våga VÅGA”, ”Just Do It!”, ”Good Enough”, ”Fuck It” och ”Bjussa”. 🎉🌈🦄✨

josefin och vanja (kopia 2)

Syftet med ”Livsstilsbibeln” är att skapa en handbok för hur man lever sitt bästa liv – utifrån det som gör EN SJÄLV lycklig. ✨ I det samhälle vi lever i i dag är det så lätt att smittas av andras drömmar, andras uppfattningar om hur ett lyckat liv bör levas. Vår bok innehåller därför övningar som hjälper läsaren att komma fram till vad som gör just hen allra lyckligast, och vilken vardag som är just läsarens drömvardag.

josefin och vanja 2 (kopia)

I boken hjälper vi sedan läsaren att skapa sin absoluta drömvardag, utifrån just hens förutsättningar och drömmar. Vi finns med och peppar på vägen, förklarar våra ”slagord” och berättar personliga stories om både saker som gått åt fanders och sånt som gått i lås. Under bokens gång är vi lite stränga, men framförallt uppmuntrande. Tanken är att boken ska bli en slags interaktiv och högst personlig guide och ”bibel” för hur man kan må så bra som möjligt i sitt liv. 💝

josefin och vanja bok livsstilsbibeln 2

Jag är så INNERLIGT stolt över den här boken. ✨ Den blev precis så bra som vi ville. Och den ger verkligen läsaren KONKRETA verktyg för hur man skapar sig det liv man vill ha. Som vi alla är värda att leva. Rackarns fräsig är den också, höstens snyggaste bok! 😍 Perfekt att ge sig själv i present – eller att ge bort till någon annan. Förbeställ ”Livsstilsbibeln” här och få den signerad av mig och Jossan! Lovar att vi kommer trycka in så mycket kärlek vi bara kan i varje signerad bok! 💘😚

LOADING..